SON DAKİKA
Hava Durumu

Tekbilek'ten Konser

Temaşa-i Ramazan programı, sanatçıların konserleriyle devam ediyor. Bursalılar, bu kez usta sanatçı Ömer Faruk Tekbilek’i Merinos’ta dinlem

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2013 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2013 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tekbilek'ten Konser
Temaşa-i Ramazan programı, sanatçıların konserleriyle devam ediyor. Bursalılar, bu kez usta sanatçı Ömer Faruk Tekbilek’i Merinos’ta dinleme fırsatını buldu. 


Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan programı, Merinos Parkı’nda bir konsere imzasını attı. Usta sanatçı Ömer Faruk Tekbilek, Bursa’da hayranlarıyla bir araya geldi. Birbirinden farklı enstrümanlarla hayranlarına konser keyfi sunan Tekbilek, Bursa’da çok yoğun ilgi gördü. ‘Temaşa-i Ramazan’da usta sanatçı Tekbilek’in konserini dinleyen vatandaşlar, aynı akşam sahnelenen Rumeli yöresi halk danslarını da ilgiyle izledi. Namık Kemal Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Halk Dansları ekibi, oyunlarını sahneleyerek, vatandaşlara gösteri sundu. Programın sonunda Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, usta sanatçı Ömer Faruk Tekbilek’e teşekkür plaketi verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.