SON DAKİKA
Hava Durumu

Temizlik görevlileri 2 çuval esrar buldu

Bursa’da otoban kenarında çevre temizliği yapan görevliler, çuvallara gizlenmiş yaklaşık 20 kilo esrar buldu. Durumu polise bildiren temizlik

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2012 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2012 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da otoban kenarında çevre temizliği yapan görevliler, çuvallara gizlenmiş yaklaşık 20 kilo esrar buldu. Durumu polise bildiren temizlik görevlileri, uyuşturucu tacirlerinin planını bozmuş oldu. Uyuşturucu çuvalını bulan temizlik görevlisinin kenevir tohumu ile ilgili, “Biz buna memlekette çedene derdik. Eskiden bunu kavurga yapıp yerdik” yorumu ise çevredekileri güldürdü.

Merkez Osmangazi ilçesi Mudanya-İstanbul otobanında saat 15.00 sıralarında temizlik yapan Karayolları ekipleri, bariyerlerin yanındaki ağaçların dibinde iki çuval gördü. Çuvalları kontrol eden temizlik görevlileri ilk başta esrarları ot zannetti. Ancak görevlilerden Selçuk Baysal, çuvallardaki maddenin uyuşturucu olduğunu söyleyerek şeflerine haber verdi. Temizlik şefi ise durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri, içerisinde esrar maddesi olduğunu tespit ettikleri iki çuvala el koydu.

“BİZ BUNU KAVURGA YAPIP YERDİK”
Yol kenarında temizlik yapan görevlilerden Muammer Aktuğ'un, Erzurum’da eskiden esrarın ham maddesi olan kenevir tohumlarını ve buğday tanelerini ateşin üzerinde kavurup çerez niyetine yediklerini söylemesi çevredekileri güldürdü.
Çuvallardaki otun esrar olduğunu son anda anladığını söyleyen Selçuk Baysal ise, “Bizim arkadaşlar daha önce böyle bir şey görmemiş. Ben çuvalların yanına gittiğimde bunun esrar olduğunu fark ettim ve yetkili arkadaşımızı aradım. Bir yandan da esrar tacirlerine fırsat vermemiş olduk. Aslında bu sadece benim değil, tüm arkadaşlarımızın başarısı” dedi.
Narkotik polisi, çuvalları bırakan uyuşturucu tacirlerini yakalayabilmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.