SON DAKİKA
Hava Durumu

TEOG'da 'Kültür' farkı…

Özel Bursa Kültür Okulları 8.sınıf öğrencileri, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nın (TEOG) yıldızı oldu. 44 Kültürl

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2017 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2017 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TEOG'da 'Kültür' farkı…
Özel Bursa Kültür Okulları 8.sınıf öğrencileri, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nın (TEOG) yıldızı oldu. 44 Kültürlü öğrencinin sınavdan tam puan almasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını dile getiren Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut, “Eğitimde Kültür markası her sınavda daha da güçleniyor, yavrularımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor” dedi.

Yıllardır eğitimde yarattığı farkla adından sıkça söz ettiren Özel Bursa Kültür Okulları, bu yıl yapılan TEOG Sınavı’nda da başarısını yineledi. Özel Bursa Kültür Okulları’ndan 44 öğrenci, Nisan 2017’de yapılan TEOG Sınavı’nda, 120 soruyu da doğru cevaplayarak, 700 tam puan aldı. Aynı zamanda 54 öğrenci 119, 38 öğrenci 118, 21 öğrenci de 117 soruyu doğru cevaplayarak, kitlesel bir başarı elde ettiler.

Elde ettikleri sonuçlardan oldukça memnun olduklarını belirten Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut, “Özel Bursa Kültür Okulları olarak, yaklaşık 15 yıldır tüm sınavlardan başarıyla ayrılıyor, kitlesel başarıda sürekliliği sağlıyoruz.” şeklinde konuştu. 15 yıldır sürdürülebilir bir akademik başarı elde ettiklerini belirten Zafer Bulut, başarılarından dolayı öğrencilere, öğretmenlere, okul yöneticilerine ve velilere teşekkür etti.

Sınava hazırlanma sürecinin oldukça önemli olduğunu ifade eden Zafer Bulut, “Öğrencilerimiz çok iyi bir sistemle çalışarak, bu başarıyı elde ettiler. Özel Bursa Kültür Okulları olarak 15 yıldır uyguladığımız sistem ve yöntemlerle her sınavda Türkiye’nin en yüksek ortalamalarını yakalayan birkaç okulun arasına girdik” diye konuştu. Özel Bursa Kültür Okulları öğrencilerinin sınav sürecinde sistemli bir şekilde çalışarak başarıya ulaştıklarını da belirten Bulut, “Özel Bursa Kültür Okulları olarak, bizim isteğimiz, uygulamalarımızın diğer okullara da yayılması ve böylece ülke genelinde kitlesel başarının daha da artmasıdır” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.