SON DAKİKA
Hava Durumu

'Tercihin geleceğin, yolunu seç'

Lisans öğrencisi kabul eden bölümlerine bu yıl İnşaat Mühendisliği Bölümünü de ekleyen Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), yükseköğretime

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2014 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2014 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Tercihin geleceğin, yolunu seç'
Lisans öğrencisi kabul eden bölümlerine bu yıl İnşaat Mühendisliği Bölümünü de ekleyen Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), yükseköğretime geçecek aday öğrencilere yönelik olarak Tanıtım Günleri’ni 7-11 Temmuz tarihleri arasında Osmangazi Yerleşkesinde düzenliyor.

Akademik faaliyetlerini araştırma üniversitesi misyonu ile sürdüren BTÜ, 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılında Doğa Bilimleri, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi bünyesindeki 5 bölüme, okul birincileri kontenjanı dâhil olmak üzere toplam 203 öğrenci kabul edecek. Tanıtım Günleri süresince aday öğrenciler, BTÜ akademisyenleri ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ile birlikte gelecek planlarını yapma fırsatı bulacaklar. Osmangazi Yerleşkesinde 09.30-16.30 saatleri arasında devam edecek olan “Tanıtım Günleri” boyunca, aday öğrenciler üniversitenin derslikleri ve laboratuvarlarını gezebilecekler.
7-10 Temmuz tarihleri arasındaki “Tanıtım Günleri” faaliyetleri kapsamında, BTÜ akademisyenleri ve uzmanları aday öğrencilere meslek seçimi ve üniversite hayatı hakkında bilgi verecekler. Tanıtım Günleri kapsamındaki etkinliklere katılamayan veya uzak illerde bulunan aday öğrencilere için http://tercih.btu.edu.tr/index.php adresinden gerekli incelemeleri yapabilecekleri bir internet sayfası ve Üniversite yetkililerine danışabilecekleri telefonla yardım hattı da oluşturuldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.