SON DAKİKA
Hava Durumu

Terminal'de bayram yoğunluğu

 

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2013 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 

Bayram tatilinin 9 gün olması dolayısıyla Bursalı tatilciler, en çok Akdeniz ve Ege kıyılarını tercih ediyor. Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kurban bayramı öncesi yoğunluk devam ediyor. Ağırlıklı olarak tatil için Türkiye’nin güneyine akın eden tatilcilere hizmet veren otobüs işletmecileri ek seferler yapıyor. İşletmeciler, Kurban bayramına kadar yoğunluğun süreceğini ve 9 gün boyunca ek seferler başlatarak müşterilerin taleplerine cevap vereceklerini açıkladı.

"TATİLCİLERİN TERCİHİ EGE VE AKDENİZ"

Pamukkale Turizm Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Mustafa Sönmezay, Bursa Terminali'nin yoğun dönemlerinden birini daha yaşadığını belirterek, tatilcilerin ağırlıklı olarak güney sahillerine akın ettiğini söyledi. Yoğunluktan memnun olduklarını kaydeden Sönmezay, "Yolcuların taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bayram öncesi yoğun mesai harcıyoruz. Bu yoğunluktan biz memnunuz. Beklediğimiz yolcu sayısına ulaştık” dedi.

"SEFER SAYILARI YÜZDE 50 ARTTI"

Sönmezay, Kurban bayramına sayılı günler kala başlattıkları seferlerin büyük bir kısmının dolduğunu kaydederek, "Geçen seneye göre sefer sayıları ciddi bir şekilde arttı. Talep patlaması yaşıyoruz. Sefer sayılarımız yüzde 50 arttı. Tatilin 9 gün olması tatilcileri hem memleketlerine hem de tatil mekânlarına yönlendirdi. Rezervasyonlarımızı üst seviyeye çıkarttı. Tatil bitine kadar yoğunluğun devam etmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.