SON DAKİKA
Hava Durumu

'Teşkilat olarak yardım seferberliğini başlatıyoruz'

Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından bir açıklama yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, “Bu büyük afette hayatını kaybede

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2011 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2011 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Teşkilat olarak yardım seferberliğini başlatıyoruz'
Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından bir açıklama yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, “Bu büyük afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılarımıza da acil şifa diliyorum” dedi.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras ile bir telefon görüşmesi yapan Sedat Yalçın, “Devletimiz depremden 2 saat sonra Van’daydı. Van halkının yaralarını birlikte saracağız. Şu an kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Enkaz altında hala insanlar Pashacasino var. Bursa’da yaşayan ve Van’da akrabaları, yakınları olanların durumunu da takip ediyoruz. Bu konuda Bursa Vanlılar Derneği ile de irtibat kurduk. Bölgeden sürekli bilgi alıyoruz. Mevkidaşım sayın Abdullah Aras, çadır konusunda talep olduğunu, Kızılay ve diğer ilgili kurumların da ihtiyacı karşılamaya çalıştığını ifade ediyor. Özellikle devletin zirvesinin en kısa sürede Van’a ulaşmasının memnuniyetini dile getiriyor” dedi.
Bursa teşkilatları olarak Van’a yardım kampanyası düzenlemek için harekete geçtiklerini anlatan Başkan Sedat Yalçın, şöyle devam etti:
“En kısa sürede Bursa’daki hemşehri derneklerinin yöneticileriyle birlikte Van ve Erciş’e gitmek istiyoruz. Ayrıca önümüzdeki süreçte Van teşkilatlarımızla diyalogumuzu daha da artıracağız. Birlikte sosyal ve ekonomik projelere imza atacağız. Bursa ve Van arasındaki kardeşlik köprüsünü daha da güçlendireceğiz”.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.