SON DAKİKA
Hava Durumu

Tofaş işçisinden tokat gibi cevap!

TOFAŞ İşçileri, eylemleri süresince açtıkları ‘direntofaş’ adlı sosyal medya hesaplarını ‘diriliştofaş’ olarak değiştirerek eylemler

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2015 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tofaş işçisinden tokat gibi cevap!

TOFAŞ İşçileri, eylemleri süresince açtıkları ‘direntofaş’ adlı sosyal medya hesaplarını ‘diriliştofaş’ olarak değiştirerek eylemlerine ‘gezi provakasyonu’ diyenlere tokat gibi bir cevap verdi.

Bursa’da TOFAŞ işçileri, 10 gün süren eylemleri boyunca  gelişmeleri güncel yayınlamak adına sosyal medya üzerinden ‘DİRENTOFAŞ’ adıyla hesap açmışlardı. Ancak işçilerin haklarını aramak için başlatmış oldukları eylemlere seçim öncesi provakasyonu diyenler olmuş ve işçileri gezi parkı eylemlerinin bir uzantısını yapmak ile itham etmişlerdi. Gezi parkı provakasyonuna benzetmelerine  gerekçe olarak da işçilerin sosyal medya hesaplarında ve eylemlerde ‘diren’ kelimesini kullanmalarını gösteriyorlardı. Eylemler süresince gezi parkı eylemleriyle ve herhangi bir örgüt ile ilgileri olmadığını her fırsatta söz ve tavırlarıyla ifade eden TOFAŞ işçileri ‘gezi parkı’ zannından kurtulmak için toplu bir karar ile sosyal medya hesaplarının adını ‘DİRİLİŞTOFAŞ’ olarak değiştirdiler. ‘DİRENTOFAŞ’a ait yönetici hesaplarının da kapatılmaya çalışıldığını vurgulayan işçiler çalınan yönetici hesaplarını tekrar aktive edene kadar sosyal medyada DİRİLİŞTOFAŞ hesabıyla devam edeceklerini ifade ettiler.

medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.