SON DAKİKA
Hava Durumu

TOFAŞ'da üretim başlamadı!

Haber ajanslarında ve internet gazetelerinde “TOFAŞ üretime başladı” haberlerinin asılsız olduğu öğrenildi. Fabrika kapısında 4 bine yakın

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TOFAŞ'da üretim başlamadı!
Haber ajanslarında ve internet gazetelerinde “TOFAŞ üretime başladı” haberlerinin asılsız olduğu öğrenildi. Fabrika kapısında 4 bine yakın işçi eyleme devam ederken içeriye alınan 300 civarında işçinin de yönetime “haydi bantı açsana” sloganlarıyla eyleme devam ettiği öğrenildi.

Tofaş otomobil fabrikasında üretimin bu sabah başlaması yönünde çalışanlara çağrı yapılmıştı. Dün işçilerle görüşen Tofaş Ceo'su Cengiz Eroldu, maaşlarda 1 ay sonra iyileştirme konusunda namus sözü vermesi üzerine bugün 6.45 vardiyasına çalışmak üzere gelen işçiler oldu. Ajanslar bin 700 işçinin çalışmaya başladığı bilgisini servis ederken, eyleme devam eden işçiler fabrika içine 300 civarında işçinin girdiğini söyledi. Bu rakamın üretimin devam etmesi için yeterli olmadığı bilgisi paylaşıldı. İşbaşı çağrısı yapan  fabrika yönetimine, bantları başına giden işçiler “Haydi bantı açsana” sloganları ile eylemi sürdürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.