SON DAKİKA
Hava Durumu

Tokatlılar Bursa'da buluştu

Bursa’da yaşayan Tokatlılar, “Birlik, Beraberlik ve Yardımlaşma Yemeği”nde bir araya geldi.     Bursa’da yaşay

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tokatlılar Bursa'da buluştu
Bursa’da yaşayan Tokatlılar, “Birlik, Beraberlik ve Yardımlaşma Yemeği”nde bir araya geldi.

 

 

Bursa’da yaşayan Tokatlılar, “Birlik, Beraberlik ve Yardımlaşma Yemeği”nde bir araya geldi.
Tokat’ın Turhal Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında sosyal ve kültürel bağların kuvvetleştirilmesi adına yapılan ikili görüşmeler meyvelerini vermeye başladı. Yemeğe katılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse, kardeş belediye olma yolunca ciddi adımların atılacağını belirtti. Köse, yakın zamanda protokol çalışmalarına başlayacak olan Turhal Belediyesi, bu süreç ile Bursa’nın Turhal ile Turhal’ın ise Bursa ile yakından tanışacağının altını çizdi.
Turhal Belediyesi organizasyonunda, Bursa Tokatlılar Vakfı ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.
Vali Cevdet Can'ın başkanlığındaki Tokat heyetinde Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Pazar Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar, Turhal Pancar Kooperatifi Başkanı Yalçın Bekler, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oğuz Keleş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel, Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sinan Bayraktar, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Bülent Aybak, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kasap yer aldı.
Programa ayrıca Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Vali Yardımcısı Y. Fatih Kadiroğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mukaddes Kılıçlar, Bilim ve Teknoloji Merkezi Müdürü Rıfat Bakan ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek katıldı.
Bursa’da yaşayan Tokatlı iş adamlarının da katıldığı toplantıda Tokat ve Turhal’ın sunmuş olduğu yatırım fırsatları hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Sohbet havasında geçen konuşmaların ardından birlik ve beraberlik mesajı verildi. Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, katılanlara teşekkür edip hediyeler takdim etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.