SON DAKİKA
Hava Durumu

Toplum polisinden klipli uyarı

BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER, TELEFON DOLANDIRICILARINA KARŞI SÖZ YAZIP KLİP ÇEKTİ. KLİPTE KAMERA KARŞISINA GEÇEN POLİS EKİPLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU. (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2016 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2016 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Toplum polisinden klipli uyarı
Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polisler, telefon dolandırıcılarına karşı söz yazıp klip çekti.
 

 

Bursalı polisler, kendisini hakim, savcı ve polis olarak tanıtarak binlerce kişiyi dolandıran kişilere karşı, vatandaşları uyarmak için bir şarkı besteleyip kamera karşısına geçti. Söz ve müzikleri konservatuar öğrencisi Aslı Aker Yavuz tarafından yapılan 'Kanma sen buna' isimli besteye, polis ekipleri bir de klip çekti. Klipte polisler rol alırken, mekan olarak memurların evleri ve banka olarak da Pasaport Şube Müdürlüğü kullanıldı. Toplum Destekli Polis ekipleriyle güzel bir iş çıkardıklarını belirten beste ve sözlerin sahibi Aslı Aker Yavuz, "Kanma Sen Buna klibinde vatandaşlara en doğru mesajı ‘Jingle’ ile verebileceğimizi düşündük. Şarkı haline getirerek sözlerini yazdık. Çok büyük bir ekibiz. Toplum Destekli Polislerimizin tamamı bu projenin içinde yer alarak oyunculuk yeteneklerini gösterdi'" dedi.

 

KAMU SPOTU OLARAK YAYINLANACAK

Radyo, televizyon ve internette kamu spotu olarak kullanılacak klibi hazırlayan Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Murat Halis, “Son zamanlarda bu tür dolandırıcılık olayları artarak devam ediyor. Biz de halkımızı bilinçlendirmek için bu projeyi tasarladık. Akıllarda kalıcı, vatandaşlarımızın görünce ilgiyle seyredebileceği klip aklımıza geldi. Kameraların karşısına polis olarak değil sivil olarak geçtik. Vatandaşlarımızı duyarlı hale getirmek için hem görsel hem de işitsel bir klip ortaya çıktı. Bu klibimizi internet, televizyon ve radyolarda kamu spotu olarak yayınlayacağız'' diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.