SON DAKİKA
Hava Durumu

Toprak Dede'ye özel

Kalite Birliği Derneği, 2012 Türkiye Kalite Ödülü'nü 'Toprak Dede' olarak bilinen Tema Vakfı Başkanı Hayrettin Karaca'ya verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2013 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2013 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kalite Birliği Derneği, 2012 Türkiye Kalite Ödülü'nü 'Toprak Dede' olarak bilinen Tema Vakfı Başkanı Hayrettin Karaca'ya verdi.


Kalite Birliği Derneği ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE), 2012 Türkiye Kalite Ödülü ve 2012 Kalite Şehri Farkındalık Ödülü'nü sahiplerine teslim etti. Kalite Birliği Derneği, 2012 Türkiye Kalite Ödülü'nü 'Toprak Dede' olarak bilinen Tema Vakfı Başkanı Hayrettin Karaca'ya verdi. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ise 2012 Kalite Şehri Farkındalık Ödülü'nü Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a layık gördü.
Törende NLP Uzmanı Oğuz Saygın, takım çalışması ve kişisel gelişim eğitimini anlattı.
Kalite Şehri Farkındalık Ödülü'nü alan Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Benim almış olduğum bu ödülde verdikleri hizmetlerle çalışma arkadaşlarımın katkısı vardır. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Kalite ödülü'nü alan Hayrettin Karaca ise, “Ulusal ve uluslararası 40’ın üzerinde ödül aldım. Benim için en büyük ödül Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. Bundan büyük ödül olacağını zannetmiyorum. İnsanların tüketerek değil, paylaşarak mutlu olacakları bir dünyaya ihtiyaçları var. Ben ihtiyacım olmadan tüketmiyorum. Üzerime giydiğim pantolon, 30 yıllık TEMA dünya kuruluş hareketidir" dedi.
NLP uzmanı Oğuz Saygın, kalite olmadan hiçbir başarının sağlanamayacağını belirterek firmaların artık kaliteye daha büyük önem verdiğini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.