SON DAKİKA
Hava Durumu

Torun ve ekibinden yoğun Van mesaisi

AK PARTİ İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN, BERABERİNDE YÜRÜTME KURULUNDAN EKİBİ İLE BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİ VAN ZİYARETİ KAPSAMINDA VAN VALİSİ İBRAHİM TAŞYAPAN VE ÇEŞİTLİ STK İLE TUŞBA BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. FEVZİ ÖZGÖKÇE’Yİ ZİYARET ETTİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Torun ve ekibinden yoğun Van mesaisi
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, beraberinde yürütme kurulundan ekibi ile birlikte düzenlediği Van ziyareti kapsamında Van Valisi İbrahim Taşyapan ve çeşitli STK ile Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’yi ziyaret etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, beraberindeki heyetle birlikte düzenlediği Van ve Hakkari ziyaretlerinin ilk gününde Van’da bir çok ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ve yönetim kurulu üyelerinin de içinde bulunduğu bir heyetle önce Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret eden Başka Torun, Vali Taşyapan’a Bursa’nın selamlarını iletti. Torun, daha sonra Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Bilici, İHH Van Temsilcisi Halil İbrahim Çinkılıç, Bilgi Derneği Başkanı Doç. Dr. Tahir Kahraman ve yönetimleri ile son olarak Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’yi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Torun, ziyaretlerde yaptığı konuşmada yakın geçmişte yaşanan depremin yaralarını devletin, hükümetin ve halkın yardımları ile saran Van Halkı’nın terör örgütü ve yandaşı siyasi partinin baskıları yüzünden çektiği sıkıntıları bir nebze olsun hafifletmeye çalışan tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Torun, bu zor günlerin de inşallah her zamanki gibi birlik ve beraberlik ruhu ile aşılacağını ve Bursa Halkı’nın, yöneticilerinin bu konuda elinden gelen her şeyi her zaman yapmaya hazır olduğunu vurguladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.