SON DAKİKA
Hava Durumu

Transfer de, futbol da can sıkıyor!

Sercan Güler Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Bursaspor’da önceki gün alınan 2-1’lik Ümraniyespor galibiyetini

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Transfer de, futbol da can sıkıyor!
Sercan Güler
Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Bursaspor’da önceki gün alınan 2-1’lik Ümraniyespor galibiyetinin ardından gözler bir kez daha yeşil-beyazlı ekibin yapacağı transferlere çevrildi. Başkan Ali Ay’ın: “Kanatlar ve forvete toplamda 3 oyuncu transferi gerçekleştireceğiz, defansın ortasına da bir transfer şart” açıklamalarının ardından yeşil-beyazlı taraftarlar takıma katılacak oyuncuları merakla bekliyor.
Afyonkarahisar kampında 4. hazırlık maçında 3. galibiyetini elde eden Timsah’ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gol pozisyonları üretmekte zorlanan Bursaspor’da alınan galibiyetler sevindirici olsa da yeni kanların takıma katılması gereken çalışmalar devam ediyor.
GÖZLER KUPAYA ÇEVRİLDİ
Samet Aybaba daha önce TSYD Kupası’na kadar yeni oyuncuların takıma kazandırılacağının müjdesini verirken Kupa’ya sayılı günler kaldı. 3-4 Ağustos’da Ankara’da; Sivasspor, Alanyaspor ve Süper Lig’in yeni ekiplerinden, iki takımın kardeş takım olarak nitelendirdikleri Ankaragücü’nün de yer alacağı kupaya Bursaspor’un nasıl bir kadroyla gideceği hala soru işareti… Bursaspor’un burada göstereceği performans yeni sezon öncesinde takımın geleceği hakkında büyük sinyaller verecek ve yeni yol haritalarının belirlenmesinde büyük rol oynayacak. Samet Aybaba’nın bu özel turnuvaya büyük önem verdiği bilinirken hücum hattına katılacak oyuncularda büyük merakla bekleniyor.

http://sehirmedya.com/bursaspor-haberleri/taraftarimiz-merak-etmesin/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.