SON DAKİKA
Hava Durumu

Transfer harekatı başlıyor

Süper Lig’de alınan sonuçlarından ardından arzulamadığı bir pozisyonda yer alan yeşil-beyazlılarda defans hattında sıkıntı yaşanmaz

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Transfer harekatı başlıyor
Süper Lig’de alınan sonuçlarından ardından arzulamadığı bir pozisyonda yer alan yeşil-beyazlılarda defans hattında sıkıntı yaşanmazken, hücum oyuncularını gol pozisyonu sokabilecek pasları atacak bir oyuncunun transfer edilmesi için düğmeye basıldı.
Yeşil-beyazlılar 9 hafta sonucunda ligde 9 puan toplayarak, 13. sırada yer alırken ligin en az gol atan takımı olan Bursaspor’da ‘10’ numara pozisyonu için transfer çalışmalarına başlandı. Bursaspor’un efsanesi haline gelen Batalla tarzında bir oyuncuyu fazla ile arzu eden yeşil-beyazlı yönetim ve taraftarlar devre arasında bu düğümü çözmek için yoğun mesai harcayacak.
FRANSA, İSVEÇ VE NORVEÇ’E ÇIKARMA
Önceki gün Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı makamında ziyaret ederken burada Bursaspor’un son durumunu değerlendirdi.   Ay takımın son durumu ile ilgili de devre arasına kadar kalan 8 maçın hepsinde galibiyet hedeflediklerini belirtti. Transfer için çalışmaların devam ettiğini dile getiren ay, takım ve hocalarının birbirinden memnun olduğuna değinerek, “Şuanda 8 maçımız kaldı. Hocamızla görüştük, hocamız takımından memnun. Hedefimiz 8 maçta 8 galibiyet. Biz istiyoruz olması için elimizden geleni yapacağız. Gençler takıma adapte oldu, 2 tane arkadaşımız Fransa birinci ve ikinci liginde oyuncu takibi yapıyor. Önümüzdeki haftalarda İsveç ve Norveç’e göndereceğim arkadaşlarımızı. Ondan sonraki hafta Arjantin ve Brezilya’da incelemeler yapacağız. Biz sadece devre arası değil gelecek sezonla ilgili de çalışma yapacağız” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.