SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkeş, İznikliler'i mitinge davet etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile Adana Milletvekili Muharrem Varlık, İznik'i ziyaret ederek, vatanda

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2013 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2013 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile Adana Milletvekili Muharrem Varlık, İznik'i ziyaret ederek, vatandaşları Bursa'da yapılacak 'Kurtuluş' mitingine davet etti.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile Adana Milletvekili Muharrem Varlık İznik'i ziyaret etti. Partililer seslenen Türkeş, "Bu defa oy için değil devletimizin bekası için meydanlardayız. Birçok konuda MHP olarak fikir üretiyor, çalışmalar yapıyoruz. Fakat millete bunu aktarmakta sıkıntılar yaşıyoruz. Seçim kaygımız yok. Oy istemek için meydanlara inmiyoruz. Millet için 23 Mart’ta başlayan mitingler ile sürece dur demek için meydanlara iniyoruz” dedi.
Hükümetin İmralı görüşmelerini eleştiren Türkeş, "Bunlar Türkiye’yi bölmek ve ayrıştırmak istiyor. Bölmek onların demokratik hakkıysa, bizim de böldürmemek demokratik hakkımızdır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İmralı süreci adı altında teröristlerle müzakere ediyor. 40 bin insanı katleden, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı ile 50 Milyar Dolar sermaye oluşturan örgüt ne hakkı arıyor. Terörü bitirmenin tek yolu başını ezmektir. Bunlar Türkiye’yi bölmek ve ayrıştırmak istiyor. Bölmek onların demokratik hakkıysa, bizim de böldürmemek demokratik hakkımızdır" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Türkeş ve beraberindeki heyet İznik'ten ayrıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.