SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Bursa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele eden Basketbol Takımı Baş antrenörü Mehmet Erdinç il

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2013 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2013 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi
Bursa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele eden Basketbol Takımı Baş antrenörü Mehmet Erdinç ile devam kararı aldı. 

Geçtiğimiz sezon Kadın Basketbol ekibiyle başarılı bir performans sergileyen Büyükşehir Belediyespor Kulübü, önümüzdeki sezonda da baş antrenör Mehmet Erdinç ile çalışmaya karar verirken, alt yapıdan yetişen genç oyunculara daha fazla şans verilmesi adına transfere yönelmeden lige devam etmeyi kararlaştırdı. lige devam etmeyi kararlaştırdı. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımda Aycan Aktaş, İlemnur Duman, Ezginur Koç, Gülgün Bulut, Tuğçe Doğan ve Aslıhan Anbarcı ile anlaşma sağlandığını bildirdi. Basketbol baş antrenörü Mehmet Erdinç, 7 yıldır kulüp, okul ve aile işbirliği içerisinde alt yapıdan yetiştirdikleri oyuncularla hedefledikleri başarılara bir bir ulaştıklarını söyledi.
Erdinç, kulüp alt yapısından yetişip, aynı kulüpten A takım oyuncusu olarak hedeflenen başarıda örnek olmak istediklerini de sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.