SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye'nin prestij projesinde sona geliniyor

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN, YENİŞEHİR KAYMAKAMI SUAT SEYİTOĞLU, BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ÇELİK, AK PARTİ YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ADNAN KAMIL, BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI FARUK ÖZLÜ İLE ANKARA’DA BİR ARAYA GELDİ. (FATİH AK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye'nin prestij projesinde sona geliniyor
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılacak olan ve planlaması tamamlanan Türkiye’nin prestij projesi olan otomotiv test merkezinin, Kalkınma Bakanlığı yatırım planına alınması için çalışmalar başladı.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti Yenişehir ilçe Başkanı Adnan Kamıl, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Ankara’da bir araya geldi.
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’yü ziyaret ederek Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yapılacak olan otomotiv test merkezi yatırımı hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Şu anda planlaması ve projeleri tamamlanan otomotiv test merkezi yatırımının Kalkınma Bakanlığı yatırım planına alınması için kendilerinden destek istedik. Kalkınma Bakanlığımız bütçe ödemesini belirledikten sonra büyük proje yatırım planına alınacak. Sonrasında ise ilk olarak fren test merkezi projesinin yapımına başlanacak" diye konuştu.
Milletvekili Şahin, "Ülkemiz adına son derece önemli olan test merkezi yatırımının Yenişehir ilçemize kazandırılması için büyük emek sarf eden başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başkanımız Binali Yıldırım’a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’ye, Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan’a, Bursa, Yenişehir ilçemiz ve iş dünyası adına teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.