SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkyılmaz'dan küstah tavır!

Alpaslan YILDIZ Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın skandalla

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2018 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkyılmaz'dan küstah tavır!
Alpaslan YILDIZ
Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın skandalları bitmiyor. Mudanya Kaymakamlığı tarafından düzenlenen organizasyona katılan Türkyılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Murat Ünal’a sözlü saldırıda bulundu. Haddini aşan Türkyılmaz, kaymakamın oturduğu masada büyük gerilime yol açtı.
Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Jandarma Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen resmi bir organizasyonda programda davetli olan AK Parti İlçe Başkanı Murat Ünal'a küstahça sözlü saldırıda bulundu.
KAYMAKAM DAVET ETTİ
Organizasyonun ardından Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal’ı çay içmek amacıyla masasına davet etti. Ünal da davete icabet ederek masaya oturdu. Türkyılmaz masaya oturur oturmaz Mütareke Meydanı’ndan kesilen ağaçları gündeme getirerek, Ayıp ediyorsunuz. Orada kesilen ağaç yok” diyerek Ünal’ı hedef aldı. Bunun üzerine Ünal’da “Nasıl kesilen ağaç yok. Gittik orda tespit ettik. Görüntülerini de aldık. Kamuoyu da gördü” şeklinde cevap verdi.


SİNİRLER GERİLDİ
Hırçın ve saldırgan tavrı alan Hayri Türkyılmaz, bu kez ilçenin mülki amiri olan Kaymakamın masasında Ünal’ı kovmaya kalktı. Ünal’a, “Sen benim masama oturamazsın” diye çıkışırken Ünal da; “Ben senin masana değil mülkü amir olan Kaymakamın masasına oturdum. Sen kendini ne zannediyorsun” sözleriyle karşılık verdi.  Aldığı cevapla daha da hiddetlenen Türkyılmaz, "Sen yalancısın, orada ağaç kesilmedi" diyerek Ünal’a yönelik saldırgan tavrını sürdürdü. Kaymakam Faik Oktay Sözer, defaten araya girerek bu tavır ve davranışların yakışmadığını söylese de Türkyılmaz sinirleri germeye ve Ünal’a yönelik söylemlerini sürdürmeye devam etti.
“YALAN SÖYLEYEN SENSİN”
Türkyılmaz’a misliyle yanıt veren Ünal, “Sen ne hakla bu sözleri söylüyorsun. Burası senin düzenlediğin bir organizasyon değil. Sen düzenlersen çağırmazsın. Orada ağaç kesildi herkes de gördü. Yalan söyleyen sensin” ifadelerini kullandı. Hızını alamayan Türkyılmaz, ağaçların kesilmesini haber yapan gazetecilere de yandaş basın diyerek hakaret etti.
MÜLKÜ AMİRİN YANINDA SÖZLÜ SALDIRI
Protokol mensuplarının da araya girmesine rağmen hırçın tavrını sürdüren Türkyılmaz, Ünal’ı bu kez dürüst olmamakla itham etti. Bunun üzerine ayağa kalkan Ünal, “Dürüst olmayan asıl sensin. Bizim düsturumuz dürüstlük ve adalettir. Ama siz dürüst değilsiniz. Bu konuşmalar hiç yakışmıyor. Ayıptır yaptığınız. Yakışıyor mu?” dedi.  Olayın ardından Kaymakamla vedalaşarak Jandarma Sosyal Tesisleri’ni terk eden AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ünal, siyasetin bu şekilde yapılmasının doğru olmadığını vurgulayarak, "Bir Belediye Başkanı bir mülke amirinin yanında böyle bir sözlü saldırıda nasıl bulunabilir? Yazık... Mudanya böyle bir Belediye Başkanını hak etmiyor." şeklinde konuştu.
MUDANYA BÖYLE SKANDAL GÖRMEDİ
Mudanya Kaymakamlığının başarılı sporcular için düzenlediği organizasyona Türkyılmaz ve Ünal davetli olarak katıldı. Her ikisi de orada davetli ve Kaymakamlık ise ev sahibiydi. İlçenin mülki amiri ve protokolünün yanı sıra 13q14 yaşlarındaki sporcuların önünde gerçekleşen bu skandal, tarihe geçti. Bugüne kadar görülüp duyulmamış bir skandalın daha altına imza atan Türkyılmaz, partisinin geçen hafta yapılan seçimlerde Mudanya’da büyük düşüş yaşamasını hazmedemediğini de böylece gözler önüne serdi.
DEŞİFRE OLMASINI HAZMEDEMEDİ
Mayıs ayında Mudanya Mütareke Meydanı’ndaki sağlıklı ve asırlık ağaçların Mudanya Belediyesi tarafından, Hayri Türkyılmaz’ın “Çalışmalar esnasında hiçbir ağaca zarar verilmeyecektir” demesine rağmen kesildiği ortaya çıkmıştı. Ahmet Murat Ünal ise, Mudanya Mütareke Meydanı'nda iyileştirme çalışmaları sırasında ağaç kesildiği ihbarını almasının ardından oraya giderek kesilen ağaçları gün yüzüne çıkarmıştı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.