SON DAKİKA
Hava Durumu

Üç bin kişilik yeni bölge

 Mudanya Belediyesi, nüfusun artması ve mevcut belediye mezarlıklarında yer sorunu yaşanması nedeni ile yaptırılan 3 bin kapasiteli yeni mezarl

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Mudanya Belediyesi, nüfusun artması ve mevcut belediye mezarlıklarında yer sorunu yaşanması nedeni ile yaptırılan 3 bin kapasiteli yeni mezarlık hizmete açılıyor. 


Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mudanya ve Güzelyalı’da nüfusun artması ve mevcut belediye mezarlıklarında yer sorunu yaşanmaya başlaması üzerine eski Göynüklü yolu üzerinde yaklaşık 3 bin kişilik yeni mezarlık alanı yapımının son rütüşları yapılıyor. Mezarlığın yapımı planlı olarak, uzun yıllar ihtiyaca cevap verecek şekilde devam ederken, mezarlık içinde yürüme yolları için parke taşları döşendi. Ağaçlandırma çalışmalarına tüm hızla devam edilen alanda aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, " Mudanya ve Güzelyalı mahallemizde ki belediye mezarlıklarımızda önümüzde ki süreçte yer sıkıntı yaşanmaması için çalışmalar yaptık. Kabristanlığın ışıklandırılması ve ağaçlandırılmasıyla oluşturulmasıyla bölgemizde uzun yıllar mezarlık sıkıntısı yaşanmayacağı kanaatindeyiz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.