SON DAKİKA
Hava Durumu

UEDAŞ 7 alanda kalite yönetim belgesi aldı

Türkiye'deki en önemli Elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan UEDAŞ müşteri memnuniyeti, iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2017 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye'deki en önemli Elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan UEDAŞ müşteri memnuniyeti, iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere 7 alanda kalite yönetim belgesi almaya hak kazandı. 

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) yönetimde kalite, müşteri memnuniyeti, iş sağlığı ve güvenliği, çevre yönetim sistemi, kurumsal bilginin korunması ve müşteri bilgilerinin güvenliği konularında entegre kalite yönetim denetlemelerini başarıyla tamamladı.
Müşteri memnuniyetini artırmak hedefiyle kaliteli yönetim sistemleri konusunda danışmanlık alan UEDAŞ, tüm süreçleri başarıyla tamamlamış oldu. Kalite belgelendirme sistemleri konusunda ulusal ve uluslararası akreditasyona sahip KIWA Meyer Belgelendirme Firması ile anlaşan UEDAŞ, Ekim ayı sonunda belgelendirme denetimlerini tamamladı. Denetimler sonucunda, UEDAŞ, 7 kalite yönetim belgesi almaya hak kazandı.
UEDAŞ, kalite ekibi ve tüm çalışanlarının katılımıyla 6 ay gibi kısa bir sürede hayata geçirilen projenin devamında yapmış olduğu 3 yıllık stratejik plan kapsamında EFQM Mükemmellik Modelini uygulayabilir seviyeye gelmeyi amaçlıyor.
Bu belgelerin başında, yönetim standartlarını yükseltmek amacıyla alınan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi yer alıyor. Diğer belgeler ise iş kazalarını önlemek amacıyla alınan ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi; çevreye zararlı ürün kullanılmasının önüne geçme amacıyla alınan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi; Kurumsal bilginin korunması ve müşteri bilgilerinin güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri olarak öne çıkıyor. UEDAŞ proje kapsamında ayrıca, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 15838 Müşteri İlişkileri Merkezleri Yönetim Sistemi ve ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi belgelerinin de sahibi oldu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.