SON DAKİKA
Hava Durumu

UEDAŞ çıldırttı!

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’ın (UEDAŞ) Yıldırım’ın bazı mahallerinde 12 saate varan elektrik kesintisi vatandaşları mağdur etti. 

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2012 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2012 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’ın (UEDAŞ) Yıldırım’ın bazı mahallerinde 12 saate varan elektrik kesintisi vatandaşları mağdur etti. 



 

Esenevler, 75. Yıl, Bağlaraltı, Erikli ve Fidyekızık mahalleleriyle Balaban Köyü’nde yaşayan yaklaşık 100 bin kişi, dün UEDAŞ’ın bakım-onarım çalışmaları gerekçesiyle yaklaşık 12 saat süren elektrik kesintisi uygulaması dolayısıyla kabus gibi bir gün geçirdi. Sabah saatlerinde uyanan binlerce mahalleli elektriklerin olmadığını fark etti. Kombiler çalışmayınca evler buz kesti. 186 numaralı UEDAŞ’ın ’Elektrik Arıza’ hattını arayan vatandaşlar, telefona cevap veren müşteri temsilcilerinin ’Bugün o bölgede bakım onarım çalışması yapılacağından akşam saat 17.30’a kadar enerji verilmeyecek’ sözleriyle karşı karşıya kaldılar.
Ne yapacağını şaşıran vatandaşlar, UEDAŞ yetkililerine ulaşmak isteseler de günlerden Pazar olduğu için bunu da başaramadılar. UEDAŞ’ın bakım onarım çalışması gerekçesiyle 12 saate varan elektrik kesintisi uygulamasını hem de insanların hafta sonu tatilinde oldukları bir günde yapmaları vatandaşları isyan ettirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.