SON DAKİKA
Hava Durumu

UEDAŞ yeni hizmet binasında

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) ve perakende satış şirketi CLK Uludağ Elektrik, Merinos’ta bulunan yeni Genel Müdürlük binasına taşınd

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2014 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2014 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
UEDAŞ yeni hizmet binasında
Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) ve perakende satış şirketi CLK Uludağ Elektrik, Merinos’ta bulunan yeni Genel Müdürlük binasına taşındı.

Elektrik dağıtım ve perakende satış sektöründe tüm tüketicilere kaliteli, kesintisiz hizmet ve elektrik enerjisi sunmayı amaçlayan Uludağ Elektrik Dağıtım yeni hizmet binasına taşındı. Yenilenen hizmet binasında idari ve teknik birimlerin yanı sıra Osmangazi ve Yıldırım İşletme Müdürlüğü’nü de dahil eden firma, yeni yapılanma ile birlikte müşterilerin elektrik enerjisi ile ilgili ihtiyaçlarını tek noktada çözebilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu; "Büyüyen iş hacmimize paralel olarak müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla daha büyük ve kapsamlı bir hizmet noktası için yatırım kararı aldık. Müşterilerimize hak ettiği hizmeti verebilmek adına ulaşımı daha kolay olan yeni binamıza taşındık" dedi.
Yeni hizmet binasında proje kabul ve abonelik, elektrik satışı, tahsilat gibi işlemlerin yapılabileceği bilgisini veren İslamoğlu, "Yeni hizmet binamızda tüketicilerin en güzel şekilde hizmet alması hedeflendi. CLK Uludağ birimleriyle iletişim için 0224 600 00 00 yine geçerli telefon numarası olarak kullanılmaya devam edecek" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.