SON DAKİKA
Hava Durumu

UEDAŞ'dan Üç Katı Yatırım

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Genel Müdürü Mesut Efe, daire müdürleri ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamın

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2015 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2015 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
UEDAŞ'dan Üç Katı Yatırım
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Genel Müdürü Mesut Efe, daire müdürleri ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Efe, İnegöl'de yatırımları üç katına çıkardıklarını söyledi.
Ziyarette konuşan UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, “Şu anda işletme binamızın bulunduğu yere müşterilerimize daha kalite hizmet verebilmek için yeni bir işletme binası yapacağız. Sahadaki dağıtım hizmetlerimiz ile alakalı ciddi yatırımlarımız devam ediyor. 2016 yılı itibariyle bütçe büyüklüğümüzü yaklaşık üç katına çıkarmak suretiyle burada planladığımız yatırımlarımızı gerçekleştirmiş olacağız. Merkezdeki hizmetlerimiz bilfiil devam ederken, kırsal mahallelerimize biraz daha fazla ağırlık vermek zorundayız. Geçen sene kışın olumsuz hava koşullarından dolayı yaşanan ciddi sıkıntıları bir kez daha yaşamamak adına geliştirdiğimiz birkaç projemiz var” dedi.

Hizmet verirken ister istemez birçok özel mülkiyet sahasından geçmek zorunda kaldıklarına dikkat çeken Efe, "Özel mülkiyet sahalarından geçerken bir taraftan oranın kamulaştırmasını yapıyor, bir taraftan da özel mülkiyet sahiplerinden hizmet için yardımcı olmalarını bekliyoruz. Bunları sağladığımız sürece şu anda planladığımız ve projelendirdiğimiz yatırımlarımız çok hızlı bir şekilde hayat bulacak ve İnegöl halkına daha kaliteli bir hizmet verebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Genel Müdürümüz UEDAŞ içerisinde farklı birimlerde görev yaptığı için hem İnegöl’ümüzü, hem de bu konuyu yakınen bilmektedir. Sağ olsunlar bizlere müjde verdi. Hem hizmet binasının yenilenmesi ile alakalı bir proje düşüncesinin olması, hem de yatırımlarla alakalı rakamların daha da yükseltilecek olması sevindirici” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.