SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ projeleri tamam

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Uludağ'a daha büyük güzellikler katmak için süren projelerin büyük ölçüde tamamlandığını s

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2013 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2013 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Uludağ'a daha büyük güzellikler katmak için süren projelerin büyük ölçüde tamamlandığını söyledi.


 
 

Bursa ve İnegöl'de dün bazı programlara katılan Arınç, gece Uludağ 1. Yerleşim Bölgesi'ndeki Polisevi'nde konakladı. Başbakan Yardımcısı Arınç, öğlen saatlerinde eşi Münevver Arınç ile Karkay Pisti'nin olduğu bölgeye geldi.

Burada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'den Uludağ 1. ve 2. bölgelerdeki kayak pistleriyle ilgili bilgi alan Arınç, daha sonra eşi Münevver Arınç ile telesiyeje binerek 2 bin 45 metre rakımlı Fatin Tepe'ye çıktı.

Fatin Tepe'de salep içip manzara seyreden Arınç, yeniden telesiyejle ''oteller bölgesi'' indi.

Uludağ'daki otel sahipleriyle Beceren Otel'de basına kapalı bir toplantı yapan Arınç, toplantı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Arınç, ''Uludağ'ın bu zenginliğini tam kapasiteyle yaşamamız gerekiyor. Senede 3-4 ay hizmet veren sektör olarak görmemek ve Uludağ'ın senenin bütün aylarında, mevsimlerinde canlılığını koruyacak tedbirler almamız gerekiyor'' dedi.

Bülent Arınç, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Uludağ'a daha büyük güzellikler katmak için 2 senedir bir planlamanın içerisinde olduklarını belirterek, ''Altyapı çalışmaları bir şekilde gidiyor. Üstyapı çalışmaları için de gereken çalışmalar, projeler büyük ölçüde tamamlandı'' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.