SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ Üniversitesi Camii'nde sona gelindi

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NE (UÜ) YAPILMASI PLANLANAN CAMİ İÇİN TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR. CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ İÇİNDEKİ BEŞTEPE MİLLET CAMİİ’NİN MİMARLARI TARAFINDAN HAZIRLANAN PROJE, ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ CAMİİ YAPTIRMA DERNEĞİ TARAFINDAN BEĞENİLDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ Üniversitesi Camii'nde sona gelindi
Uludağ Üniversitesi’ne (UÜ) yapılması planlanan cami için toplantılar devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içindeki Beştepe Millet Camii’nin mimarları tarafından hazırlanan proje, Uludağ Üniversitesi Camii Yaptırma Derneği tarafından beğenildi. 

 

 

 
UÜ Camii Yaptırma Derneği’nin Rektörlük B Salonu’nda düzenlediği son toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, proje çalışmalarında sona doğru gelindiğini açıkladı. Proje boyunca birçok farklı mimarlık firması ile görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, “Üniversitemize yapılacak yeni cami projesinde sona doğru geliniyor. En son Beştepe Camii’nin mühendis ve mimarları yeni bir proje ile karşımıza çıktı. Yönetimdeki arkadaşlarımızın birçoğu beğendi. Bu proje üzerinde son düzenlemeler yapılıyor. Proje bize uygun hale getirilerek uygulamasına geçilecek. Önümüzdeki 26 Mayıs Perşembe günü saat:19.00’da Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde Valimiz Münir Karaloğlu’nun da himayesinde bir gece düzenleyeceğiz. Burada Bursa eşrafına ve kamuoyuna cami projemizi takdim edeceğiz. Yeni camimizin en güzel şekilde hizmet verebilmesi için, öğrencilerimizin, akademisyenlerimizin, çalışanlarımızın ve tüm Bursa halkının faydalanabilmesi için projemizin en iyi şekilde planlanarak ortaya çıkması adına gayretlerimiz son safhaya gelmiştir. İnşallah yeni dönem öncesinde, 2016 yılı içerisinde temelleri atılarak hizmete sokmak için gayret sarf ediyoruz. Caminin temelini en geç temmuz veya ağustos ayında atmayı planlıyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.