SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ Üniversitesi yönetiminden Vali Küçük'e ziyaret

Uludağ Üniversitesi (UÜ) üst yönetimi, Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.     Uludağ Üniversit

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ Üniversitesi yönetiminden Vali Küçük'e ziyaret
Uludağ Üniversitesi (UÜ) üst yönetimi, Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.
 

 

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Prof. Dr. Mehmet Yüce, Prof. Dr. Eray Alper, Genel Sekreter Prof. Dr. İsmail Sağlam ve Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yard. Doç. Fikri Pala, yeni atanan Vali Küçük için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görev değişikliğinin başta Bursa halkına, kente ve memlekete faydalı olması temennisinde bulunan Ulcay, Antalya'ya atanan önceki dönem Vali Münir Karaloğlu ile güzel bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını söyledi.

Rektör Ulcay, "Uludağ Üniversitesi olarak 3. Nesil Üniversite vizyonu ile gerek kentimize, gerek bilim ve sanayimize gerekse de öğrencilerimize geleceğin eğitim modellerini aşılamak için uğraşıyoruz. Üniversitemizi çağdaş, modern ve kaliteli bir kurum haline getirerek, ülkemizdeki en iyi beş üniversiteden birisi yapmak hedefindeyiz. Tabi bunu yaparken de kamu kurum ve kuruluşları ile her zaman dirsek temasındayız. Kentin en büyük mülki amirlik makamı olan Bursa Valiliğinin de bu çalışmalarda geçmişte olduğu gibi gelecekte de bizlere destek vereceğine olan inancımız tamdır. Yeni dönemde hep birlikte kentimizi ve üniversitemizi kalkındırmak adına çalışacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Üniversite yöneticilerini Valilik Makamı'nda ağırlayan Vali İzzettin Küçük ise görev yaptığı Urfa'dan henüz Bursa'ya geldiğini ve kısa bir süre kenti tanımak istediğini söyledi. Geçmişte olduğu gibi Valilik kurumunun Bursa adına yapılan her türlü çalışmanın içerisinde olacağını belirten Vali Küçük, üniversite yöneticileri ile de ciddi projeler üreteceklerine inandığını vurguladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

bursadabugun
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.