SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ Üniversitesi'nde yanlıştan dönüldü

Ömer Karakaya Geçtiğimiz günlerde Yusuf Ulcay’ın yerine göreve atanan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavu

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2019 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ Üniversitesi'nde yanlıştan dönüldü
Ömer Karakaya
Geçtiğimiz günlerde Yusuf Ulcay’ın yerine göreve atanan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, ilk senato toplantısını gerçekleştirdi. Ulcay döneminin en çok tartışılan konuları olan yaz okulu ve bütünleme sınavları tarihleri hakkında yeni bir karar alan Uludağ Üniversitesi Senatosu, yaz okullarının yeniden açılmasına karar verirken, bütünleme sınavlarının tarihlerinde de değişime gitti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Yusuf Ulcay’dan görevi devraldıktan sonra ilk senato toplantısını gerçekleştirdi. Bugün Uludağ Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıda önemli kararlar alındı. Yusuf Ulcay döneminin yanlışlarından geri dönülen toplantıda, öğrencileri sevindirecek gelişmeler yaşandı. Toplantıda, kaldırılan yaz okullarının yeniden açılmasına karar verildi. Bütünleme sınavındaki tarih mağduriyeti de giderilerek, 2018-2019 Bahar Döneminde yapılacak bütünleme sınavlarının tarihinde de değişikliğe gidildi. Senato toplantısından sonra Twitter hesabından paylaşımda bulunan Rektör Kılavuz şu ifadeleri kullandı: “Yeni dönemin ilk senato toplantısını gerçekleştirdik. Yöneticilerimizle birlikte önemli kararlar aldık. Buna göre; 1-7 Temmuz tarihleri arasında bütünleme sınavlarının yapılmasını ve (YÖK'ün onaylaması halinde) Yaz Okulu'nun yeniden açılmasını kabul ettik. Hepimize hayırlı olsun.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.