SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ Üniversitesi'nden çocuklar için yaz atölyesi

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNİ, ANALİTİK DÜŞÜNCE YAPISINI, EL BECERİLERİNİ VE HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİREN YAZ PROGRAMLARI AÇIYOR. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ Üniversitesi'nden çocuklar için yaz atölyesi
Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, çocukların gelişimini, analitik düşünce yapısını, el becerilerini ve hayal gücünü geliştiren yaz programları açıyor.

 
Beşer günlük programdan oluşan ve günde altı saatten oluşan yaz kursları, atölyesine göre 200 ile 400 lira arasında fiyata tabi tutulacak. Çocukların el becerilerini ve hayal gücünü geliştirmeyi hedefleyen programda çocuklara atölyelerde süt, peynir, yoğurt ve dondurma hakkında bilgiler verilerek bunları yapması öğretilecek. Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Laboratuvarında, öğretim görevlileri tarafından 20-24 Haziran 2016 tarihlerinde 09.00-15.00 saatleri arasında verilecek eğitimlerde, peynir, yoğurt ve dondurma yapımı gibi çeşitli imalatlar öğretilecek. Bu programa 7-14 yaş arası çocuklar katılabilecek. Kontenjanı 10 kişi ile sınırlı tutulan eğitimler için 200 lira alınacak.
Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar laboratuvarlarında 20-24 Haziran 2016 tarihlerinde 09.30-16.00 saatleri arasında verilecek eğitime 8-12 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Geliştirmeyi ve analitik düşünceyi geliştiren, araştırmaya yönelten ve çocukları bilimsel düşünmeye yönlendiren bir eğitimin verildiği programın kontenjanı 20 kişi, eğitim ücreti ise 400 lira olacak.
Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı tasarım dersliğinde öğretim görevlilerince, kalem ve fırça hakimiyeti, renklerin özellikleri, çeşitli çizim teknikleri hakkında bilgi verilip çocuğun geliştirme yeteneğini keşfetmesi ve çevresindeki objeleri daha farklı algılayarak tasarım yapması sağlanacak.
Program kapsamında çeşitli çizim teknikleri, tasarım ve sanat eserlerinin basit eleştirisi eğitimi de alacak atölyeye 7-14 yaş arası 20 öğrenci katılabilecek. Eğitim, 20-24 Haziran 2016 tarihlerinde 09.30-15.00 saatleri arasında verilecek. Eğitim ücreti ise 300 lira.
Atölyelerle ilgili ayrıntılı bilgi http://www.uludag.edu.tr adresinden öğrenilebilir
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.