SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'da araçlar kar altında kaldı

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ Sarıalan mevkisinde dün akşam başlayan kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor. Yağış dolayısıyla bazı araçlar kar altında kaldı. ( Cem Şan - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2016 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ'da araçlar kar altında kaldı
Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da dün akşam başlayan kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor. Otel ve diğer tesislerin yılbaşı için hazırlıklarını tamamladığı Uludağ'da, kar kalınlığı 1,5 metreyi geçti.

Meteoroloji yetkililerine göre, 31 Aralık akşamına kadar kar yağışının sürmesinin beklendiği Uludağ'da, bugün en yüksek sıcaklığın sıfırın altında 7 ve en düşük sıcaklığın da sıfırın altında 9 derece olacağı tahmin ediliyor. Yolların kapanmaması için aralıksız çalışan Karayolları ekipleri buzlanma olan noktalara müdahale ediyor. Uludağ yolunun 10-17. kilometrelerinde kontrollerini sıklaştıran jandarma ekipleri, zirveye zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. Kent merkezinden Uludağ'a ulaşımı sağlayan yolda etkili olan kar ve tipi nedeniyle bazı araçların kaldığı, ulaşımda aksamalar yaşandığı öğrenildi. Yetkililer zirveye özel araçlar yerine teleferikle çıkılmasını önerdi.  Yağmurun etkili olduğu Bursa kent merkezinden teleferikle Sarıalan bölgesine ulaşan birçok vatandaş, burada kar topu oynadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.