SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'da başarılı kurtarma

Uludağ'da dün akşam yürüyüş yaparken kaybolan 5 sağlıkçı, 24 saat sonra Arama Kurtarma Birliği ve jandarma ekipleri tarafından kurtarılma

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2014 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2014 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ'da başarılı kurtarma
Uludağ'da dün akşam yürüyüş yaparken kaybolan 5 sağlıkçı, 24 saat sonra Arama Kurtarma Birliği ve jandarma ekipleri tarafından kurtarılma anı kameralara yansıdı.

 
Uludağ Bakacak mevkiinin alt tarafında bulunan Softaboğan deresinde yürürken 50 metrelik derin kayaların bulunduğu uçurumda sıkışıp kalan Şevket Yılmaz Hastanesi çalışanlarından Hüseyin Üstündağ, Cahit Doğru, Süleyman Çevik, Levent Çetinçelik ve Mehmet Kaçar, saat 23.00 sıralarında kurtarılarak Uludağ Jandarma Komutanlığı'nda ailelerine teslim edilirken Arama kurtarma ekiplerinin kurtarma çalışması kameralara yansıdı.
Arama kurtarma ekiplerinin yaptıkları çalışmalar kameraya yansıdı. 5 sağlıkçının bulunduğu bölgede çalışma yapan ekipler kayalıkların bulunduğu bölgeye halat sistemi kurarak aşağıya indi.
Çalışmalar sonucunda 5 sağlıkçıyı halat ile tek tek yukarıya çeken ekipler yaptıkları çalışmalar sonucunda tam not aldı. Kaybolan 5 sağlıkçı ise sağsalim evlerine döndü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.