SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'da gizli bir cennet 'GÖKÖZ GÖLETİ'

GÖKÖZ GÖLETİ ÇEVRESİNDEKİ BUNGALOV EVLERİNİ İŞLETEN ARİF DOĞRU, "GÖKÖZ GÖLETİ VE ÇEVRESİ TÜRKİYE'NİN ALTERNATİF TURİZM DESTİNASYONLARINDAN BİRİSİ OLDU. BURASI YAZIN BİR BAŞKA, KIŞIN BİR BAŞKA GÜZEL. KIŞIN, ULUDAĞ'IN MUHTEŞEM BİR GÖL ÜZERİNE YANSITMASI VARDIR. KIŞ AYLARINDA DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ DIŞINDA KIZAK VE KAR OYUNLARI OYNANABİLİYOR. KONAKLAMANIN YANI SIRA ATV, AT BİNİCİLİĞİ, AVCILIK GİBİ AKTİVİTELER VAR" DEDİ. (SAMET DOĞRU/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2018 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2018 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ'da gizli bir cennet 'GÖKÖZ GÖLETİ'
Dört mevsim zirvesinde karın eksik olmadığı Uludağ’ın arkasında yer alan Gököz Göleti, kış aylarında da olağanüstü güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor. Ağaçların yansımalarının vurduğu gölet, doğa tutkunlarının uğrak noktası durumunda.


Uludağ’ın güney yamaçlarındaki Keles’e bağlı Gököz Göleti kışın da kendine hayran bırakıyor. Karla kaplanan Gököz Göleti drone ile havadan görüntülendi. Göletin yanındaki bungalov tipi evlerle birlikte muhteşem bir manzaranın oluştuğu gölet, görenleri kendisine hayran bırakıyor. Ağaçların yansımalarının vurduğu gölet, doğa tutkunlarının uğrak noktası durumunda. Gököz Göleti çevresindeki bungalov evlerini işleten Arif Doğru, “Gököz Göleti ve çevresi Türkiye’nin alternatif turizm destinasyonlarından birisi oldu.



Burası yazın bir başka, kışın bir başka güzel. Kışın, Uludağ’ın muhteşem bir göl üzerine yansıtması vardır. Kış aylarında doğa yürüyüşleri dışında kızak ve kar oyunları oynanabiliyor. Konaklamanın yanı sıra ATV, at biniciliği, avcılık gibi aktiviteler var” dedi. Uludağ’ın güney yamacında bungalov evlerin olduğunu ifade eden Doğru, “4 kişilik bir aile 5 yıldızlı otel konforunda konaklayabiliyor. Bir çok imkanı doğa içerisinde sağlıyoruz. Fiyatlarımız yaza göre biraz daha uygun. Şu anda hafta sonları için 2 kişilik bir ailenin fiyatı 325 lira. Çocuk eklendiğinde 50 lira artış oluyor. Hafta içi daha sakin. Teşvik etmek için 275 liraya kadar yardımcı olunuyor” diye konuştu.



Daha önce 20 yıl bir otomobil fabrikasında bilgisayar mühendisi olarak çalıştığını vurgulayan Doğru, “Bu proje için mesleğimi bıraktım. Bölgede sosyal sorumluluk projesi. Bölge halkının kentten köye dönmesi için katkı sağlaması amacıyla yapılan projedir” şeklinde konuştu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.