SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'da yetki karmaşası olmayacak

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Türkiye'nin önde gelen kış turizm merkezlerinden olan Uludağ'ın dünyaca ünlü organizasyonlara ev sahipliği ya

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2012 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2012 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Türkiye'nin önde gelen kış turizm merkezlerinden olan Uludağ'ın dünyaca ünlü organizasyonlara ev sahipliği yapması için mücadele verdiğini belirterek, "Uludağ'da bir yetki karmaşası olmaz. 2013'te Uludağ çok farklı olacak" dedi. 


Uludağ'da 1935 yılında kurulan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kayak ve Kamp Eğitim Merkezi geçtiğimiz yaz sezonunda yenilendi. 100 bin TL'ye mal olan yenileme çalışmalarının ardından merkez yeni yüzüyle hizmete açıldı. Türkiye'nin en eski kamp merkezinde oda sayısı 65'ten 75'e çıkarıldı. Vali Şahabettin Harput, Uludağ Kayak ve Kamp Eğitim Merkezinde yeni sezonun açılışını yaptı. Külüp temsilcileri ve sporcularla bir araya gelen Vali Harput, sporcularla da bir süre sohbet etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin'in de eşlik ettiği ziyarette konuşan Vali Harput, Uludağ'a bu sene karın erken geldiğini belirtti. Uludağ'da herkesin bayram ettiğini kaydeden Harput, "Biz de bayram ediyoruz. Başta Rusya olmak üzere yurt dışından misafirlerimiz var. Sporcularımıza moral vermek için buradayız. Uludağ artık Bursa'nın değil, Türkiye'nin sınırlarını aşan bir mekan. Uludağ'ı büyük vizyona uygun şekilde gerek alt yapı tesisleriyle gerek de hizmet üniteleri mükemmel hale getirmek istiyoruz" dedi.

"ULUDAĞ 2013'TE ÇOK FARKLI OLACAK"
Tatilcilerin Uludağ'dan mutlu ayrılmalarını sağlamak istediklerini vurgulayan Harput, "Uludağ'ı sadece kış için değil 4 mevsim canlı tutmak istiyoruz. Bununla ilgli çok güzel gelişmeler devam ediyor. Uludağ'da kongre merkezi, otopark ve spor alanları problemlerini çözeceğiz. Bunlarla ilgili imar planları sonuçlandı. 2013 ile birlikte bu temel sorunları çözerek Uludağ çok farklı Uludağ haline gelecek" dedi.

"YETKİ KARMAŞASI OLMAZ"
Uludağ'ın son durumunu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve diğer bakanlarla bizzat paylaştığını hatırlatan Harput, "Uludağ'da uluslararası organizasyonlar gerçekleştirmek istiyoruz. Küçük organizasyonları kast etmiyorum. Dünya organizasyonları benim hedefim. Bunun mücadelesini veriyoruz. Bu mücadeleyi hep beraber vereceğiz. Uludağ'da yetki karmaşası olmaz. Büyükşehir hudutları tüm ili kapsadığı için önümüzdeki günlerde de bu konular daha da netleşecek" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Harput merkezi gezdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.