SON DAKİKA
Hava Durumu

Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinden Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla umreye giden ikinci kafile de dualarla mukaddes topraklara uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2013 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2013 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın İnegöl ilçesinden Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla umreye giden ikinci kafile de dualarla mukaddes topraklara uğurlandı.


20 gün önce umreye giden 250 kişinin ardından 74 kişi daha yola çıktı. Fatih Camii mevkiindeki açık otoparkta bulunan iki otobüsle 74 kişiden oluşan ikinci tur kafilesi de dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama töreninde konuşan Müftü Bayram Canbey, "4 bin 900 insanımız, o mübarek yerlere gitmek için kaydını yaptırdı. 7 yıldan bu yana hacca gitmeyi bekleyenler var. Böyle bir özlem. Oraya temsilci göndermenin huzuru ve mutluluğu çerisindeyiz. Umreye giden kardeşlerimizin Cenab-ı Hak yollarını açık etsin. Allah çıkmış oldukları bu yolculuğu mübarek eylesin. İnşallah Kabe-yi muazzamaya vararak en güzel şekilde tavaflarını, umrelerini yapmayı Allah nasip eylesin. Medine'ye geçerek Peygamber Efendimizin kabrini ziyaret etmeyi Allah nasip eylesin. Arzu eden, geride kalan kardeşlerimize de en kısa zamanda kutsal topraklara gitmeyi, daha önce de gitmiş olan kardeşlerimize de tekrarını Allah nasip etsin" şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından dualar ve gözyaşları arasında kafile mukaddes kutsal topraklara uğurlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.