SON DAKİKA
Hava Durumu

Üniversite öğrencilerine 'Âlâ' öğütler

Ahmet KAYAHAN İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Âlâ, üniversiteli gençler ile Gölpark’ta

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Üniversite öğrencilerine 'Âlâ' öğütler
Ahmet KAYAHAN
İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Âlâ, üniversiteli gençler ile Gölpark’ta gerçekleştirilen programla bir araya geldi.
İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Âlâ, üniversiteli gençlerle Gölpark’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Program başlangıcında kendisine ayrılan masaya oturan Ala, daha sonra gençlerin masasına konuk olarak onlarla birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrasında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç,  “Öncelikle üniversitemizden gelen gençlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekili Adayımız ve ağabeyimiz Efkan Âlâ’ya da gençlerimizi kırmayıp geldiği için ayrı teşekkür ediyorum. Bizlerin kendilerinden öğreneceği çok şey olduğuna inanıyorum kendisinin Bursa’dan aday gösterilmesi bizler için büyük şanstır.” dedi.
“BU SALONDAKİ HERKES BİRER DEHÂDIR”
Ahmet Kılıç’tan sonra kürsüye davet edilen Âlâ, şunları söyledi: “Öncelikle tüm gençlerimize burada oldukları, bizleri davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Biraz önce gençlerimizle kahvaltı yaptık, sohbet ettik. Çok yaratıcı fikirler var gençlerimiz çok üretken o yüzden sizlere güveniyoruz.”
“SİZLER OSMANLI’NIN KURULDUĞU ŞEHİRDE OKUYORSUNUZ”
Salondaki gençlere Osmanlı’nın kurulduğu şehirde okuyorsunuz hatırlatmasını yapan Âlâ: “Siz gençler Bursa’da, Osmanlı’nın kurulduğu topraklarda okuyorsunuz bu yüzden sizin birçok sorumluluğunuz var. Siz hem okulunuzu anlayıp bitirmeli, hem de bu şehri anlamalısınız.” dedi.
“FİKİRLERİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”
Üniversiteli gençlere olan güvenini dile getiren Âlâ, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün Amerika’da teknoloji devi olan bazı firmalar, birçok İslam ülkesinden çok daha fazla gelire sahip. Orada teknolojiyi üreten firmalardan, o firmaların kurucularından bu salondaki gençlerin hiçbir farkı yok bizlerde üretken olarak düşünerek bu imkanı yakalayabiliriz. Bu yüzden siz gençlerin fikirleri bizler için önemli. Sizi düşünüyoruz, sizlere bir kapı açmaya gayret ediyoruz. AK Parti’nin seçim beyannamesinde de sizler varsınız. Sizler için krediler, hibeler eklendi. Sizler iyi bir yerlere gelebilin diye. Hepinize güveniyoruz sizler bizi temsil edecek, gururlandıracaksınız.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.