SON DAKİKA
Hava Durumu

Üst geçit kullanılmıyor diye yerinden söküldü

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2012 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2012 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Canbalı Mahallesi’ndeki üst geçit kullanılmadığı gerekçesiyle belediye tarafından yerinden söküldü. 

Canbalı Mahallesi’nde işçi ve öğrenciler ile Kültür Park’a giden birçok insanın kullandığı üst geçit yerinden söküldü. Üst geçidin yerinde olmadığını gören vatandaşlar şaşırdı. Üst geçidin TOKİ konutlarına taşınacağı öğrenildi.
Belediye Başkanı Ergün Ko, daha önce yaptığı açıklamada, ilçe girişindeki üst geçidi kullanılmadığını tespit ettikleri için TOKİ’ye taşıyacaklarını söylemişti.

Canbalı Mahallesi sakinleri, ‘’Bu yapılan vatandaşlara saygısızlıktan başka bir şey değil. Dünyanın neresinde görülmüş üst geçidin kullanılmadığı gerekçesiyle kaldırıldığı? Acaba belediye yetkilileri üst geçitten geçen insanları mı sayıyor? Bunun sınırlaması kaç. Günde kaç kişinin üst geçitten geçmesi gerekiyor? Bu kadarına da pes’’ diyerek tepkilerini dile getirdi.

Üst geçidin şu an nerede olduğu bilinmezken, konuya tepki gösteren vatandaşlar, ‘’TOKİ’ye taşınması halinde burada da üst geçidi kullananların sayısı belediyenin istediği rakama ulaşmazsa, o zaman üst geçit nereye taşınacak?’’ diye sordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.