SON DAKİKA
Hava Durumu

'Uyuşturucu ile mücadelede daha aktif olun'

Alpaslan yıldız Mudanya’da tüm ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarların katılımıyla düzenlenen eğitim güvenli

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Uyuşturucu ile mücadelede daha aktif olun'
Alpaslan yıldız
Mudanya’da tüm ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarların katılımıyla düzenlenen eğitim güvenliği toplantısında Kaymakam Faik Oktay Sözer, muhtarlardan uyuşturucu ile mücadelede daha etkin olmalarını isterken velilere de hassas olmaları noktasında çağrıda bulundu.
Mudanya  İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya millî eğitim, emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve belediye yetkilileri ile okul müdürleri ve muhtarlar katıldı. Mudanya İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirilen toplantıda, okullarda güvenliğin temini için alınacak tedbirler ve öğrencilere uyuşturucu satışı meselesi ele alındı.
“MÜCADELEDE VELİLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”
Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, yaptığı konuşmada yeni eğitim yılının başarılı geçmesini dilerken, iletişimin önemine vurgu yaptı.  Özellikle okul önlerinde uyuşturucu satışlarına dikkati çeken Oktay, velilere çok büyük göreve düştüğünü söyleyerek, “Oturduğumuz yerden uyuşturucu satılıyor, çocuklar uyuşturucu kullanıyor demekle olmaz. Gördüğünüz anda emniyeti arayın. Bu konuda yetişmiş personelimiz mevcut, anında müdahale ile çocuklarımızı bu zehir tacirlerine karşı koruyabiliriz. Bu konuda muhtarlarımızın daha faal olmasını bekliyoruz” dedi.
“BİRLİKTE HEPSİNİ ÇÖZERİZ”
Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıç, “Jandarma bölgesinde 30 okul, 1370 öğretmen ve 15 bin 200 öğrencimiz mevcut. Yeni öğretim yılına birim olarak hazırız. Velilerin katkılarıyla bazı meselelerin daha çabuk üstesinden gelebiliriz” diye konuştu.
SERVİSLERE SIKI DENETİM GELİYOR
Emniyet Müdürü Serdar Makineci de, servis şoförlerini sık sık kontrol ederek, yetkili olmadıklarına inandıkları şoförleri engelleyeceklerini söyledi. Makineci, “Kurumlarla koordineli olarak çalışır ve meseleleri paylaşırsak asayiş ve uyuşturucu satıcılarını yok edebiliriz. Toplantıya verdiğiniz katkıdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. Toplantıda muhtarlar ve okul müdürleri de yaşanan sorunlar ve alınması gereken tedbirler konusunda görüşlerini aktardı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.