SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali Canbolat BALKANTÜRKSİAD'ı ağırladı

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2019 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2019 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Vali Canbolat BALKANTÜRKSİAD'ı ağırladı
BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Önceki haftalarda gerçekleşen Olağan Genel Kurul’un ardından, güven tazeleyen Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. İyi niyet ziyareti çerçevesinde geçen ziyarette, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’a, BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcıları Süleyman İnan, Fatih Şakir ve İskender İskenderoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sabriye Şen, Ali Türkün ve Alp Kesercioğlu da eşlik etti.


“BALKANTÜRK PARKIMIZI EN KISA ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ”
Yeni dönem projelerini Vali Yakup Canbolat’la paylaşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, “Geçtiğimiz dönemde tüm üyelerimizin katkılarıyla BALKANTÜRKEVİ’mizi tamamladık. En kısa zamanda, Türkiye’den ve Balkan ülkelerinden simgeler taşıyan BALKANTÜRK Parkımızı da tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi. BALKANTÜRKSİAD’ın Türkiye ve Balkan ülkeleri arasında önemli bir köprü görevi gördüğüne dikkat çeken Tunakan, “Balkan ülkeleriyle olan ticaretimizin gelişmesini oldukça önemsiyoruz. Bunun için geçmiş dönem başladığımız çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Gerek yurtdışı gezilerimizle, gerekse de ülkemizde görev yapan büyükelçilerimizle yakın ilişkilerimizi sürdürüyor ve Bursa’mızı en iyi şekilde temsil ediyoruz” diye konuştu. BALKANTÜRKSİAD’ın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade eden Vali Yakup Canbolat da, Balkanların Bursa için önemini bildiklerini ve BALKANTÜRKSİAD’ın da bu anlamda Bursa için güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaretin ardından BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat’a plaket takdim etti. (Bülten )

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.