SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali Canbolat'tan İnegöl Belediyesi'ne Ziyaret

Bursa'nın yeni Valisi Yakup Canbolat, İnegöl Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Alper Taban ile görüştü.   Son

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Vali Canbolat'tan İnegöl Belediyesi'ne Ziyaret
Bursa'nın yeni Valisi Yakup Canbolat, İnegöl Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Alper Taban ile görüştü.  
Son yayınlanan kararname ile Bursa Valiliği'ne atanan ve Kasım ayı başında buradaki görevine başlayan Vali Yakup Canbolat, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün İnegöl’e geldi. Vali Canbolat’ın ilk durağı İnegöl Kaymakamlığı olurken, burada şehir hakkında brifing alan Canbolat, daha sonra İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Alper Taban, Başkanvekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin ile Güngör Sabri Günaydın’ın da hazır bulunduğu ziyarete; İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve Jandarma İlçe Komutanı Ferruh Maden’de katıldı. İnegöl’e ilişkin görüşmelerin gerçekleştiği ziyarette, Belediye Başkanı Alper Taban Vali Canbolat’a şehri simgeleyen bir tablo hediye etti.
ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Belediye ziyareti sonrası Vali Canbolat, beraberindeki Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Jandarma İlçe Komutanı Ferruh Maden ve İlçe Müftüsü Kazım Güzel’in de katılımıyla terör şehitleri Halil İbrahim Aygül ve Yavuz Mete’nin ailelerine ziyaret gerçekleştirdi. İlk şehit ailesi ziyareti, 3 Şubat’ta TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Halil İbrahim Aygül'ün Babası Mustafa Aygül’e yapıldı. Ardından 8 Eylül 2016’da Hakkari’nin Çukurca İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralandıktan sonra hayatını kaybederek şehit olan İnegöllü Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin Mesudiye mahallesinde ikamet eden babası Dursun ve annesi Durgül Mete’yi evlerinde ziyaret edip başsağlığında bulunuldu. Ziyaretlerde şehitlerimiz için dualar edildi. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.