SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali Harput'tan özel kutlama

Türk emniyet teşkilatının, dünya emniyet teşkilatları arasında son derece başarılı, itibarlı ve saygın bir yeri olduğunu bildiren Vali Şa

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türk emniyet teşkilatının, dünya emniyet teşkilatları arasında son derece başarılı, itibarlı ve saygın bir yeri olduğunu bildiren Vali Şahabettin Harput, bu mesleği yapmanın bir onur olduğunu söyledi. 



Bursa Emniyet Müdür Vekili Ahmet Pehlivan, beraberindeki emniyet müdür yardımcısı, şube müdürü ve polis memurlarından oluşan bir heyetle, 10 Nisan Polis Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vali Şahabettin Harput’u ziyaret etti. Çarşamba valilik binasında gerçekleşen ziyarette Vali Harput, polis teşkilatının 10 Nisan Polis Günü'nü kutlayarak, “Bu teşkilatın 168 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı hepimiz iftihar ediyoruz. Bu hizmetler tüm milletimizin gönlünde bir gurur vesilesi olarak yaşıyor.” dedi.

Kutsal olduğu kadar zor olan bu görevin, ifası sırasında pek çok polisin hayatını kaybedip, şehit ve gazi olduğunu anlatan Harput, “Emniyet teşkilatımız; kardeş jandarma teşkilatıyla birlikte ülkemizde demokrasinin, hak ve özgürlüklerin, kişilerin her türlü hukukunun korunmasında ve insanların geleceğe umutla bakmasında en önemli örgütümüzdür.” şeklinde konuştu.

Türk emniyet teşkilatının, dünya emniyet teşkilatları arasında da son derece başarılı, itibarlı ve saygın bir yeri olduğunu bildiren Vali Şahabettin Harput, sözlerini şöyle tamamladı: “Sizler, böyle bir teşkilatın mensupları olarak ne kadar iftihar etseniz azdır. Okullara gittiğimde, çocuklara evladım ne olacaksın diye sorduğumda, 'polis olacağım' diyorlar. Bu, çok güzel bir onurdur.”

Emniyet Müdür Vekili Ahmet Pehlivan da Türk polis teşkilatının çok köklü bir geçmişe sahip olduğunu ifade etti. Pehlivan, polis teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar bir çok başarıya imza attığını söyledi. Pehlivan, polis teşkilatının ülkenin her köşesinde yaşayan vatandaşların huzurlu bir hayat yaşaması için gece gündüz demeden canla başla çalıştığını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.