SON DAKİKA
Hava Durumu

Vatandaşa 'E-Belediye' kolaylığı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak olan 'e-belediye' dönemi başladı. Kuruluş süreci tamamlanan e-bele

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2015 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2015 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Vatandaşa 'E-Belediye' kolaylığı
Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak olan 'e-belediye' dönemi başladı.
Kuruluş süreci tamamlanan e-belediye sistemiyle vatandaşlar artık belediyeye gelmeden http://www.mustafakemalpasa.bel.tr/ adresine girip, online işlemler bölümünden 'e-belediye' linkini tıklayarak kredi kartı ile borçlarını ödeyebilecek. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, vatandaşların e-belediye uygulaması ile ödemelerini hızlı bir şekilde yapabileceklerini söyledi.
Belediyecilik teknolojilerini yakından takip ederek, hizmeti bir tuş kadar yakına getirdiklerini belirten Başkan Kurtulan, "Daha süratli hizmet vermemizi sağlayan online belediyecilik uygulaması devreye girdi. Bu sistem sayesinde halkımız borçlarını internet üzerinden güvenli bir şekilde sorgulayarak, ödeyebilecek. Başta tahsilat işlemleri olmak üzere kayıtlı beyannameler, evrak sorgulama, arsa rayiç bedelleri, inşaat maliyet bedelleri, bina aşınma oranları, eğlence, ilan-reklam ve çevre,temizlik tarifeleri ile hızlı tahsilat gibi konularda e-belediye hizmetinden yararlanılabilecek. Böylelikle vatandaşlarımız belediyeye gelmeden, sıra beklemeden işlemlerini rahat olarak yapabilecek. Vatandaşlarımız bu uygulamaya 7 gün 24 saat erişebilecek" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.