SON DAKİKA
Hava Durumu

Vatandaşlara, Bayramda Tramvay Müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı'nda tramvayın deneme seferlerine başlayacağını müjdeledi. 

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2013 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2013 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Vatandaşlara, Bayramda Tramvay Müjdesi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı'nda tramvayın deneme seferlerine başlayacağını müjdeledi. 

Bursa'nın bir hayalinin daha gerçek olduğunu ifade eden Başkan Altepe, T1 hattı çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini belirterek, "Stadyum, Altıparmak, Atatürk, Heykel, İnönü, Kıbrıs Şehitleri caddeleri ile Kent Meydanı ve Darmstad Caddesi'ndeki 6.5 kilometrelik T1 tramvay hattında imalat çalışmaları tamamlandı. Raylar döşendi, enerji verildi. Caddemizin son düzenlemeleri ve asfaltları tamamlanıyor. İnönü Caddesi'nde 1 haftalık bir çalışma kaldı. Ardından 10 gün boyunca yolcusuz deneme seferleri yapılacak. İnşallah Ramazan Bayramı'nda yolculu seferlere başlayacağız" dedi.
Tramvayın kent için çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Kokusuz, gürültüsüz, dumansız hareket edecek, modern görünümlü tramvay, kaliteli, klimalı, modern araçlarla caddelerimizden gelin gibi süzülecek. Caddelerimize de kimlik kazandırmaya devam ediyoruz. Yol kenarlarındaki binalar, zeminler ve kaldırımlar yeniden düzenleniyor" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.