SON DAKİKA
Hava Durumu

Vişne bölgesine mobese sistemi

Bursa Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Sıdık Ekici'yi ziyaret eden Vişne Ticaret Bölgesi esnafı bölgedeki hırsızlık olaylarından şikayet

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2013 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2013 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Sıdık Ekici'yi ziyaret eden Vişne Ticaret Bölgesi esnafı bölgedeki hırsızlık olaylarından şikayet etti. Ekici, bölgeye Mobese sistemi kurulabileceğini söyledi. 


Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Güler, bölge esnafı ile birlikte Sıdık Ekici’yi ziyaret etti. Bölgedeki hırsızlık olayları karşısında emniyetin alabileceği güvenlik önlemlerine destek vermeye hazır olduklarını belirten Güler, "Sanayicilerimizin işyerlerini ve bu işyerlerinde istihdam edilen bireylerin can ve mal güvenliğinin sağlanması adına biz BEKSİAD olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız." dedi.

Bölgedeki asayiş sorununun işbirliğiyle çözülebileceğinin altını çizen Sıdık Ekici ise Meydancık bölgesinde uyguladıkları kamera izleme sisteminin bir benzerinin Vişne Ticaret Bölgesi’ne de yapılabileceğini söyledi. Bu bölgedeki uygulama sonrası asayiş olaylarında düşüş kaydedildiğini hatırlatan Ekici, MOBESE sisteminn BEKSİAD’ın öncülüğünde, diğer sanayicilerin de desteğiyle gerçekleştirilebileceğini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.