SON DAKİKA
Hava Durumu

Ya-kış-mı-yor-sun!

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, FETÖ ile mücadele etmek yerine, mücadele edenleri hedef göstermeyi sürdürüyor. Örgütle bağı olanları ko

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ya-kış-mı-yor-sun!
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, FETÖ ile mücadele etmek yerine, mücadele edenleri hedef göstermeyi sürdürüyor. Örgütle bağı olanları korumaya devam eden Torun, Bursa’da FETÖ ile mücadelenin adeta sancaktarlığını yapan Bursa Şehir Gazetesi Sahibi Nezir Asaroğlu’nu iftira, yalan ve hakaretlerle susturmaya çalışıyor. Torun, bir kez daha o koltuğa yakışmadığını hem partililere hem de kamuoyuna ispatladı.
Bursa’nın Türkiye’de FETÖ’nün merkezi olarak algılanmasında rolü olan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, yine ipe un sererek FETÖ yerine onunla mücadele eden vatanseverleri hedef almaya devam ediyor. Gemlik Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu’nda mikrofonu eline alan Torun, paralelle mücadelesini anlatmak yerine dakikalarca Bursa’da FETÖ’yle mücadelenin adeta sancaktarlığını yapan Bursa Şehir Gazetesi Sahibi Nezir Asaroğlu’nu hedef alıp, iftira ve karalamalarda bulunmaktan çekinmedi.

MAL BULMUŞ MAĞRİBİ

Nezir Asaroğlu’nun tüm şeffaflığı ile kamuoyuna defalarca açıkladığı konuları sanki mal bulmuş mağribi gibi ısıtarak gündeme taşımaya çaba harcayan Torun, hakkındaki onlarca ciddi iddiaya karşı ise sessizliğini sürdürüyor. Paralel yapının şirketlerinin avukatlığını yapan, yönetimindeki FETÖ’cülere kol kanat geren Torun, FETÖ ile mücadelede kılını bile kıpırdatmadığını yine net bir şekilde ortaya koydu. Halbuki Nezir Asaroğlu, bir çok kez o iddialara yanıt vermiş ve konuları tüm açıklığıyla anlatmıştı.

İFTİRA VE KARALAMA DOLU KONUŞMA

Gemlik İlçe Genişletilmiş Danışma Kurulunda AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, iftiralarla ve yalanlarla dolu bir konuşmaya daha imza attı. İşte Torun’un o sözleri: “Bize düşen milli birlik beraberliktir. Bunu bozmak isteyenlere karşı uyanık olmaktır. Bunlara izin vermemektir. Ve bu tip kişiler sosyal medyayı kullanarak kendilerini bizden daha fazla AK Partili tanıtarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğancı tanıtarak, Reisçi tanıtarak, hülasa bizden daha sıkı partili olduğunu ortaya koyarak, ifade ederek fitneler yapıyorlar. Bursa’da baktığımızda bu tür fitnecilerin partiye zarar verdiğini görüyoruz.”

FETÖ’YLE DEĞİL ASAROĞLU İLE MÜCADELE

Sözlerinde Nezir Asaroğlu’nu hedef gösteren Torun şöyle konuştu: “Örneğin sosyal medyada gündemde olan bir kişi, Pensilvanya’ya gitmiş, boy boy fotoğraflar vermiş, mendeburun elini öpmüş, twitterden “ben hoca efendiye laf söyletmem” demiş, 17 Aralık öncesine kadar değil daha düne kadar 15 Temmuzda kapatılan FETÖ okullarında çocuklarını okutmuş, bu kişi, bu münafıklık belirtisi gösteren vatandaş ben paralel avcısıyım diye kriptoluğunu kapatmaya çalışıyor. Bazıları buna itibar

etmeye çalışanlar, dezenformasyondan etkilenenler var. Böylesi geçmişi olan, 15 Temmuza kadar FETÖ okullarında çocuklarını okutan birine nasıl itibar edeceksiniz. FETÖ avcısıymış. Böylesine bir dezenformasyonla karşı karşıyayız. Böylesi fitnecilere, münafıklık belirtisi gösterenlere itibar etmeyelim. Değerli kardeşlerim, bizi yıkarlarsa ancak içten fethederler. Bunlara asla ödün vermeyelim.”

FETÖ İLE MÜCADELENİ BİR ANLAT!

FETÖ ile mücadelesine tüm Bursa’nın şahit olduğu Asaroğlu’na kripto, fitneci, münafık gibi çok çirkin kelimelerle saldıran AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un kardeşinin üyesi olduğu Teknik Elemanlar Derneği ve yeğeninin üyesi olduğu Mavi Küre Derneği, valilik tarafından açıklanan FETÖ’cü dernekler listesinde bulunuyor. Torun, akrabalarının bu üyeliklerine karşı ise suskun kalmayı tercih ediyor. Yıllardır birlikte paralel yapının şirketlerinin ve kurumlarının avukatlığını yaptıkları ortağı Ak Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan’ın oğlunun hangi yıl mezun olduğu sorularına sağır kalıyor, cevap vermiyor.

ASAROĞLU’NDAN TOKAT GİBİ AÇIKLAMA

AK Parti İl Başkanının iftira, yalan ve hakaretlerle saldırdığı Şehir Gazetesi Sahibi Nezir Asaroğlu, sosyal medya hesabından Torun’a tokat gibi cevaplar verdi. Asaroğlu, sosyal medya hesabından iftiralara bir kez daha yanıt verdiği paylaşımında şunları yazdı: “ Koskoca(?) il başkanısın, utanmadan ve şerefsizce karşındaki topluluğa üstelik de kameralar önünde benim 15 Temmuz'a kadar çocuklarımı FETÖ okullarında okuttuğumu söylüyorsun. Ulan münafık !!! Ben çocuklarımı 3 yıldır o okulda okutuyorum ve devlet 3 yıldır o okula teşvik veriyor. Ve madem FETÖ ile ilgisi olduğunu biliyordun, ben size 2 yıldır FETÖ yancısısın derken neden çıkıp bunu söylemedin. Şuan FETÖ’cülükle suçladığın şahsın 2 okulu neden öğretime devam ediyor. Senin yerine ben cevap vereyim çünkü okulun kapatıldığını sen de benim gibi o gün öğrendin. Sahibi halen özellikle o okulunun neden kapatıldığını çözmeye çalışıyor.”

ORTAĞININ OĞLU NE ZAMAN MEZUN OLDU?

Asaroğlu, sosyal medya üzerinden verdiği yanıtta, Zekeriya Birkan’ın oğlunun Nilüfer Okullarında eğitim gördüğünü hatırlatarak şöyle dedi: “Bursa'da FETÖ okulu deyince akla gelen ve devletin 17/25 Aralık sonrası teşvik vermediği ve son yıl kayyum atadığı Nilüfer Okullarında ortağın Zekeriya Birkan'ın oğlu hangi yıl mezun oldu ? Bunun cevabını ver...”

PENSİLVANYA ZİYARETİNİN PERDE ARKASI

Nezir Asaroğlu’nu hedef alanların sık sık sosyal medyada gündeme getirdikleri “Sen de Pensilvanya’ya gittin” çıkışmalarını Cemalettin Torun da diline doladı. Asaroğlu, 2010 yılında bir grup gazeteciyle mesleki bir ziyaret olarak sözkonusu geziye katılmıştı. 2012-2013 yıllarında dershane krizi yaşanırken, Pensilvanya’ya gidenler arasında Ak Partinin o dönemki Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ve bazı milletvekilleri bulunuyor. Asaroğlu, Pensilvanya görüşmesine dair süreci şu sözlerle bir kez daha anlattı: “Gelelim Pensilvanya ziyaretine, yüz elli kere izah ettim ama hala ahlaksızca bunu diline dolamaya devam ediyorsun. 2010 yılında Türkiye'de ki birçok gazeteci ile birlikte gittiğim ve o günün şartlarında FETÖnün ‘mezardan çıkın AK Parti’ye destek olun’ beyanatları verdiği günlerde yaptığım bu ziyareti el öpme diye nitelemen tam sana yakışan bir alçaklık. Sen benim 7 sene önce yaptığım

ziyareti diline dolayacağına kardeşinin Teknik Elemanlar Derneği ve öz yeğenin Mavi Küre Derneği üyesi çıkmasına cevap ver. Bunları o derneklere üye olmaya senin teşvik ettiğin söyleniyor.”

“İZGÜN’E VERİLEN İHALEYİ ANLATSAYDIN”

İl Başkanı Torun’un Gemlik’te yaptığı bu konuşmaya verdiği yanıtta Asaroğlu, ilçe belediyesinin FETÖ’cü firmalara verdiği ihaleyi de gündeme getirdi: “Bu konuşmayı yaptığın ilçenin Belediye Başkanı ve yakın arkadaşın dershane krizi esnasında Almanya'da bir kilisede ‘dinler arası diyalog mimarı’ hocasına yazdığı mektup için de bir kaç kelam etmeni isterdim. Yine bu başkanın bizim ortaya çıkardığımız FETÖ’cü İzgün yemek sanayine geçtiğimiz yıl verdiği ihaleyi anlatmanı isterdim.”

“EVET, CEMO YOLUN SONUNA GELDİN”

Asaroğlu, Torun’un konuşmasına yanıt niteliği taşıyan paylaşımını şu sözlerle sona erdirdi: “Ve en önemlisi aylardır soruyorum il yönetimine girdikten 3 ay sonra parti üyesi olan yardımcın Asım Amil'in referansı kim? Onu il yönetimine kimlerin isteği ile aldın? Evet, Cemo yolun sonuna geldin ve bu hırçınlıkla yarım saatlik konuşmanda Fetullah Gülen için ayırmadığın dakikaları benim için ayırmışsın. Bu ikiyüzlülükle de senin bu mücadeleyi nasıl yürüttüğün ortaya çıkıyor. Sen FETÖ ile değil FETÖ’yle mücadele edenlerle uğraşıyorsun.”

GEMLİK’E DOĞRU FETÖ’YÜ GÖRMÜYOR MUSUN?

AK Parti İlçe Başkanı yalan, iftira ve hakaretlerle dolu konuşmasını Gemlik’te yaptı. Konuşma yaptığı ilçenin Belediye Başkanı Refik Yılmaz’la ilgili daha önce kamuoyu gündemine taşıdığımız Dershane krizi esnasında Almanya'da bir kilisede "dinler arası diyalog mimarı "hocasına yazdığı mektup, geçen yıl FETÖ’nün yemek şirketi İzgün Yemek Sanayi’ne verdiği ihaleyle ilgili tek satır açıklama yapmadı. İşte AK Parti İl Başkanı Torun’un övgüler yağdırdığı Gemlik’le ilgili korkunç iddialardan bazıları, “Gemlik Belediyesi'nden ruhsat alan yurt ve dershane yöneticileri FETÖ soruşturmasından tutuklandılar! Gemlik Belediyesi'nden Umurbey Stadı ihalesini alıp stadı yapan firma sahibi FETÖ soruşturmasından tutuklandı! Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın ne denli FETÖ ile mücadele ettiği de bu birkaç örnekle bile ortaya çıkıyor.

O KOLTUĞA YAKIŞMIYORSUN

AK Parti Bursa İl Başkanı olarak görev yaptığı süre içerisinde kamuoyunda birçok konuyla ilgili tartışılan ve makamını kendi ve yakınları için kullandığı iddiaları ayyuka çıkan Cemalettin Torun, 17/25 Aralık darbe girişiminin ardından ülke genelinde paralel yapıyla ilgili başlayan mücadeleye hep mesafeli yaklaştı. 15 Temmuz’a kadar paralel yapı kelimesini ağzına almayan Torun, bu yapının şirketlerinin avukatlığını yapmaya da devam etti. Kamuda FETÖ’cü yapılanmaya göz yuman Torun, AK Parti teşkilatlarındaki FETÖ’cüleri temizlemek yerine onları koruma ve kollama yoluna gitti. FETÖ ile mücadele edenlere ise her zaman cephe aldı. Milletin mücadele ettiği FETÖ yerine onlarla mücadele edenlere cephe alan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, defalarca olduğu gibi son yaptığı konuşma ile de bir kez daha o koltuğa yakışmadığını ispat etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.