SON DAKİKA
Hava Durumu

Yabancı heyetler BTM'ye hayran kalıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), Bursa ve çevre illerin yanı sıra yurtdışından gelen z

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yabancı heyetler BTM'ye hayran kalıyor
Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), Bursa ve çevre illerin yanı sıra yurtdışından gelen ziyaretçilerin de ilgi odağı halini aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin 25 Ocak 2014’te hizmete açtığı Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi sadece Bursa ve çevre illerin yanı sıra yurtdışından gelen ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor. Turistlerin Bursa’daki ilk durağı haline gelen BTM, düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilere eğitici, öğretici ve eğlenceli bir içerik sunuyor. Kültürel değişim ve paylaşım için Bursa’ya gelen Makedonya Devlet Denetim Ofisi üyeleri de Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ettikten sonra Bilim ve Teknoloji Merkezi’ne geldiler. Bilimin eğlenceli yönüyle tanışan Makedonyalı misafirlerden BTM’den çok etkilendiklerini belirttiler. Bursa geyince BTM’nin akıllarda kalacak en önemli yer olduğunu ifade eden Makedonya heyeti, merkezdeki her bir deney düzeneğini dikkatle inceledi ve Bilimin Sultanları sergisini ilgiyle gezdi. Konuklar, BTM gibi merkezlerin gelecek nesiller için faydalı olacağına ve Makedonya’da da mutlaka açılması gerektiğine inandıklarını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.