SON DAKİKA
Hava Durumu

Yağmur altında Mehter coşkusu

Bursa'da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yeşilay'ın "Dünya Sigarasız Gün

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2014 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2014 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yağmur altında Mehter coşkusu
Bursa'da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yeşilay'ın "Dünya Sigarasız Günü" sebebiyle yürüyün öğrenciler ve Mehter Takımı sağanak yağış altında zor anlar yaşadılar. Vatandaşlar ve öğrenciler koştururken, marşlar çalan mehter takımı üyeleri ne yapacağını şaşırdı.

Sağanak yağış ve dolu kentte tarım alanlarına büyük zarar verdi. Dünkü dolu yağışı armut ve şeftali üreticilerini üzdü. Bugün ise öğle saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış, sokaktaki vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Kimileri duraklara sığındı, bazıları ise binaların altına saklandı. Sağanak yağıştan en çok etkilenen ise Yeşilay'ın etkinliğindeki Mehter Takımı ve öğrenciler oldu. Dünya Sigarasız Günü için yürüyüş yapan Yeşilay üyeleri ve çocuklar Cumhuriyet Caddesi'nde sağanak yağışa yakalandı. Öğrenciler kaçarken, marş çalan mehter takımı bardaktan boşanırcasına yağan yağmurda çalmaya devam etti. O anlar ise objektiflerde renkli görüntüler oluşturdu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.