SON DAKİKA
Hava Durumu

'Yalova yolunun yenilenmeye ihtiyacı var'

Yalova Yolu İş Adamları Derneği (YASİAD) ve Bursa Ticaret Liseliler Vakfı (BUTİVAK) yöneticileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2014 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Yalova yolunun yenilenmeye ihtiyacı var'
Yalova Yolu İş Adamları Derneği (YASİAD) ve Bursa Ticaret Liseliler Vakfı (BUTİVAK) yöneticileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek, yeni dönemde kendisine başarılar diledi.

Başkan Dündar’ı ziyaretinde konuşan YASİAD Başkanı Yakup Altınöz, Yalova yolunun İstanbul'dan Bursa'ya giriş kapısı olduğunu, İzmir ve Ankara yolunun aksine mesken değil, ticari alan olarak yenilenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Dündar’ın yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve çok başarılı bulduklarını belirten Altınöz, “Yalova yolunun ticari alan olarak yenilenmeye ihtiyacı var. İzmir ve Ankara yolunun aksine, konut ve mesken değil, ticari alanların yoğun olduğu Yalova yolunda, belediyemizle ortak projeler geliştirmeye hazırız. Osmangazi Belediyesi’nin bu konuda çalışmaları olduğunu biliyoruz. Sizler gibi bizim de derdimiz Bursa. Bursa’yı gerçek bir marka şehir haline getirmeliyiz. Bu konuda hazırladığımız projelerimiz var, bunları da sizinle paylaşmak istiyoruz. Yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
YASİAD ve BUTİVAK üyelerine Yalova yolu için projeler hazırladıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Yalova yolu, sizin de ifade ettiğiniz gibi İstanbul’dan Bursa’ya gelişte bir vitrin. Yalova yolunu yepyeni bir görünüme kavuşturacak, şehre yeni bir vizyon kazandıracak, her yönüyle örnek bir proje hazırlıyoruz” dedi. Osmangazi’yi bir bütün olarak ele aldıklarını ve bu doğrultuda birbirini tamamlayan kalıcı projeler geliştirdiklerini kaydeden Başkan Dündar, “Hazırladığımız projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte Bursa yepyeni bir kimliğe bürünecek. Yeni dönemde mutlaka hayata geçirmeyi planladığımız Kent Meydanı ve Soğanlı kentsel dönüşüm projelerimiz, aynı zamanda Yalova yolu ile ilgili hazırlamış olduğumuz projemizin de bir tamamlayıcı unsuru olacak. Kent Meydanı ve Soğanlı kentsel dönüşüm projelerimiz, Yalova yolu ile ilgili hazırladığımız projeyi de tetikleyecek. Bu bölge, aslen üst ölçekli bir ticaret merkezi ancak, yıllardır gerçek değerini bulamıyor. Sizler gibi konuya duyarlı STK’ların da girişimleri ve verecekleri destekler ile Yalova yolunu hak ettiği değere kavuşturacak değişimi kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.