SON DAKİKA
Hava Durumu

Yangın uykuda yakaladı!

Bursa’da daire kapısının önüne bırakılan sönmemiş soba kömürünün kapıyı tutuşturmasıyla meydana gelen yangında bir aile facianın e

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2012 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2012 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yangın uykuda yakaladı!
Bursa’da daire kapısının önüne bırakılan sönmemiş soba kömürünün kapıyı tutuşturmasıyla meydana gelen yangında bir aile facianın eşiğinden döndü.

Aralarında 10 aylık bebeğin de bulunduğu 5 kişilik aile yangına uykuda yakalanırken, kurtarılmak için uzun süre balkonda bekledi.

Yangın, saat 04.00 sıralarında Yıldırım İlçesi Arabayatağı Mahallesi Same Sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Gülsen Aslan’ın gece daire kapısının önüne bıraktığı sönmemiş kömür kovasının alev alması üzerine yangın çıktı.

Dumana kokusuna uyanan genç kadın eşi Bulut Aslan’ı ve çocuklarını uyandırdı. Duman sebebiyle 3’üncü kattaki evlerinden çıkamayan aile bireyleri balkona çıkarak yardım istedi.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldıktan sonra aile bireylerini evden çıkartarak 112 Acil Servis ekiplerine teslim etti.

Çıkan yangında Bulut Aslan (40), Gülsen (37), 10 aylık kızları Melek, 10 yaşındaki Damla ve birinci sınıfa giden Ömer Aslan (7) dumandan hafif şekilde etkilendiler.

İtfaiye ekipleri ve polis ekiplerinin kucaklarında Ambulansa bindirilen çocuklardan Damla korkudan uzun süre göz yaşlarına hakim olamadı. Aile her ihtimale karşı Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatırken, soğa dökülen mahalle sakinleri yangının sönmesi ile derin nefes aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.