SON DAKİKA
Hava Durumu

Yangında can pazarı

BURSA’DA BİR İŞ YERİNİN ZEMİN KATINDA SURİYELİLERİN YEMEK PİŞİRDİĞİ SIRADA YANGIN ÇIKTI. BİRİNCİ KATTA BULUNAN SURİYELİLER, BİNANIN DUMANLA KAPLANMASI ÜZERİNE BİNADA MAHSUR KALINCA, İTFAİYENİN MERDİVENLİ ARACIYLA KURTARILDI. OLAY YERİNE GELEN 112 EKİPLERİNİN YAPTIKLARI MÜDAHALELERİN ARDINDAN GENÇLER ÇEŞİTLİ HASTANELERE KALDIRILDI. (AHMET FARUK ÇABUK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yangında can pazarı
 Bursa’da bir iş yerinin zemin katında Suriyelilerin yemek pişirdiği sırada yangın çıktı. Birinci katta bulunan Suriyeliler, binanın dumanla kaplanması üzerine binada mahsur kalınca, itfaiyenin merdivenli aracıyla kurtarıldı. 

 

 
Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi Arda Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adnan (18), ( Mahmut (20), Nedim (16), Suphi (17), Ömer (18), Hüsam (18) ve yanlarındaki Sait (11) merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının Gülbahçe Mahallesi’ne taşınması için günlük yevmiye ile çalışmaya başladı. Öğle molasında ocakta unutulduğu iddia edilen yemek, depo kısmındaki elyaflara sıçradı. Dumanların binayı kaplaması üzerine 7 Suriyeli birinci katta mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

MAHSUR KALAN 7 KİŞİ MERDİVENLİ ARAÇLA KURTARILDI
Öte yandan dumanların binayı kaplamasından dolayı 7 kişi aşağı inemedi. Camı kırık bir duvarın yanına geçen 7 kişi vatandaşlardan yardım istedi. İtfaiyenin merdivenli aracının olay yerine gelmesiyle bir itfaiye eri Suriyelilerin yanına çıktı. Sırasıyla önce 3, ardından da 4 kişi sepete konularak aşağı indirildi.

 

BURSA’DA BİR İŞ YERİNİN ZEMİN KATINDA SURİYELİLERİN YEMEK PİŞİRDİĞİ SIRADA YANGIN ÇIKTI. BİRİNCİ KATTA BULUNAN SURİYELİLER, BİNANIN DUMANLA KAPLANMASI ÜZERİNE BİNADA MAHSUR KALINCA, İTFAİYENİN MERDİVENLİ ARACIYLA KURTARILDI. (AHMET FARUK ÇABUK/BURSA-İHA)

VATANDAŞLARDAN SU VE AYRAN İKRAMI
İtfaiye tarafından aşağıya indirilen gençler için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Mahalle sakinleri, gençlere ambulans gelene kadar ayran ve su verdi. Ardından 112 ekiplerinin yaptıkları müdahalelerin ardından gençler çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.