SON DAKİKA
Hava Durumu

Yanlış alarm ortalığı ayağa kaldırdı

OTOBÜS DURDURULDU POLİSLER ALARMA GEÇTİ (BÜLENT DEĞİRMEN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yanlış alarm ortalığı ayağa kaldırdı
Bursa'da 27 Nisan'da yaşanan bombalı saldırının ardından vatandaşların şüpheli kişiler, şüpheli çantalarla ilgili ihbarları üçe katlandı. Ulucami civarında şüpheli bir kişinin türbe ziyaretlerine gelen turist otobüsüne bindiği ihbarı üzerine tüm polis birimleri harekete geçti. Ancak durdurulan otobüste eşgali verilen kişi çıkmadı. Otobüs sürücüsü polislere tepki gösterdi. 

 
Bursa’da 155 polis hattına gelen canlı bomba ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Yeşil Camisi'nden çıkan 52 plakalı yerli turist otobüsünü Haşim İşcan Caddesi üzerinde durdurdu. Önce olaya trafik polisleri müdahale etti. Emniyet Haber Merkezi ise trafik polislerinin kapıları kapattırıp Terörle Mücadele Ekiplerinin gelmesinin beklenmesini istedi.
Uzman ekipler gelene kadar otobüs sürücüsü trafik polislerine tepki gösterdi. Kısa sürede Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldi. Araçta ise daha önceden eşgali ihbar edilen yeşil kıyafetli bastonlu şahsa rastlanmadı.
Aracı durdurulan şoför polislerle tartışırken, kendi güvenliği için bu arama işleminin yapıldığını anladıktan sonra gezi turuna devam etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.