SON DAKİKA
Hava Durumu

Yarım asır önce okudukları sınıfta öğretmenlerinin elini öptüler

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ve ilkokul arkadaşları, öğretmenleri Tülin Çobanoğlu Topçu’n

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yarım asır önce okudukları sınıfta öğretmenlerinin elini öptüler
Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ve ilkokul arkadaşları, öğretmenleri Tülin Çobanoğlu Topçu’nun Öğretmenler Gününü, yarım asır önce okudukları sınıfta kutladı.

 

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ve ilkokul arkadaşları, öğretmenleri Tülin Çobanoğlu Topçu’nun Öğretmenler Gününü, yarım asır önce okudukları sınıfta kutladı.
Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri Tülin Çobanoğlu Topçu’yu evinden alarak, 47 yıl önce mezun oldukları Elmasbahçe İlkokulu’na getiren Çetinavcı ve arkadaşları, öğretmenlerinin gününü kutladı. Çetinavcı’nın yanı sıra okul arkadaşları Ahmet Köken, Ali İhsan Özer, İsmail Şavkyıldız, Mehmet Can, Sadık Pandukuz ve Vahittin Hacılar’ın da eşlik ettiği programda duygu dolu anlar yaşandı. Okul girişinde öğretmeninin elini öperek kendisine çiçek takdim eden Çetinavcı, yıllar sonra sınıf arkadaşlarıyla birlikte öğretmenlerini ziyaret etmenin sevincini yaşadıklarını vurguladı.
Daha sonra eğitim-öğretim gördükleri sınıfa geçen Çetinavcı ve arkadaşları, oturdukları sıralarda ayağa kalkarak, okul yıllarındaki gibi öğretmenlerini ayakta karşıladı.
Öğrencilerini yıllar sonra bir arada görmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Tülin Çobanoğlu Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bir öğretmenin yaşayabileceği en büyük mutluluğu yaşadığını vurgulayan Topçu, “Bugün bana bu mutluluğu yaşattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizler, tahsil hayatınız boyunca beni hiç üzmediniz. Her zaman çalışkan ve terbiyeli çocuklar olarak gönül dünyamda yer ettiniz. Hepinize aileleriniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, uzun ömürler dilerim” diye konuştu.
BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı da yıllar sonra sınıf arkadaşlarıyla bir araya gelerek öğretmenlerini ziyaret etmenin onurunu yaşadıklarını vurguladı.
Öğretmenlerinin üzerlerinde büyük emeği bulunduğunu belirten Çetinavcı, “Öğretmenler, bulundukları topluma insan yetiştiren, elleri öpülesi saygın kimselerdir. Biz de bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, çok değerli öğretmenimizin elini öpmenin onurunu yaşadık. İyi ki varsınız öğretmenim. Sizi çok seviyoruz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Okul Müdiresi Müge Canar, 1968-1969 eğitim-öğretim yılında Elmasbahçe İlkokulu’ndan mezun olan Çetinavcı’ya çerçeveli mezuniyet belgesini takdim etti.
Okul yönetiminin jesti karşısında duygulandığını dile getiren Çetinavcı, Canar’a teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.